/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Skum sauce
Fra :
Morten S Hansen
Dato :
01-12-05 19:43
Hej...
Har lige købt en mælkeskummer -primært til latte og cappocino.
Men tænkte at den også kan bruges til det mad-skum man kan få på finere
restauranter....
Er det meget svært at lave??
Kan ikke finde nogle opskrifter på nettet - så håber I har nogle forslag!
Er der andet sådan en mælkeskummer-fætter kan bruges til, vil jeg da gerne
høre om det!
/morten
Peter Westh (
01-12-2005
)
Kommentar
Fra :
Peter Westh
Dato :
01-12-05 20:25
"Morten S Hansen" <undertegnede@SLETmail.dk> skrev i en meddelelse
news:438f4441$0$15781$14726298@news.sunsite.dk...
> Har lige købt en mælkeskummer -primært til latte og cappocino.
>
> Men tænkte at den også kan bruges til det mad-skum man kan få på finere
> restauranter....
> Er det meget svært at lave??
> Kan ikke finde nogle opskrifter på nettet - så håber I har nogle forslag!
>
> Er der andet sådan en mælkeskummer-fætter kan bruges til, vil jeg da gerne
> høre om det!
Jeg er ret sikker på at de, de bruger på restauranterne, er en sifon af en
slags, med kulsyrepatron i.
Se f.eks.
http://www.guardian.co.uk/Archive/Article/0,4273,4294671,00.html
http://www.luxuryweb.com/html/cooking_-_ny_style.html
Og så arbejder de med emulsioner af forskellig slags, se f.eks.
http://www.dr.dk/Videnskab/viden_om/Programmer/127kogekunst/Kogekunst+og+videnskab.htm
/P
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.