"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1h6q2uu.kvvt241s3uq3wN%email@domain.com...
> En af mine favoritter er gulerod i ultratynde strimler med citron og
> rosin - som man får når man river guleroden på den fineste side af
> rivejernet.
> Er der nogen af jer, der er stødt på en mekanisk måde at opnå disse
> tynde strimler på? Der er ikke meget spads ved at føre guleroden op og
> ned over jernet - især hvis der skal være salat til 4 personer.
Det, du mangler, er simpelthen en gammeldags moulinexmølle:
http://www.e-com.dk/appliance/moulinex/index.php?id=62 .
Der er godtnok ikke noget billede på siden for indeværende, men det kommer
vel.
Jeg har haft min i snart tyve år, og den river stadig perfekt. Det eneste,
den ikke kan klare, er løg - men dem kan jeg da så rive på rivejern eller
hakke med en kniv. Og så er den billig i forhold til kvaliteten - 149 kr.
Tag og ønsk dig sådan en i julegave
Nåjo, og så når du river gulerødder på den fine riveplade og er ved at
være
færdig, så smid en skefuld mandler i moulinexen. Det både pynter og smager
godt i gulerodsalaten.
Venlig hilsen Dikte
----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 1599 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk