"Mads Thorning Pedersen" <cyklopaten@sletdette.mailme.dk> wrote in
news:438a0cf3$0$117$edfadb0f@dread16.news.tele.dk:
> Hej NG
>
> Jeg har besluttet mig for, at NU ryger mit gamle komfur ud til fordel
> for et gaskomfur med varmluftovn, men jeg savner nogle gode råd og tip
> til hvad jeg skal se efter, når jeg går ud og kigger.
>
> Umiddelbart kan jeg selv kun komme i tanker om følgende:
> -har ovnen grillelement?
> -Er det til at gøre rent uden alt for meget bøvl?
>
> men der må jo lige som være andet, men hvad? Derudover modtages gode
> forslag, gode/dårlige erfaringer m.m. med kyshånd
>
>
Hej
Vi skiftede ud for 2 år siden og valgte en kombination af et ekstra bredt
SMEG gaskomfur (90 cm) med 5 blus og en alm. 60 sm SMEG varmluftovn. Hvis
der er bordplads til det kan jeg kun anbefale det - vi fryder os stadig
daglig over komfuret - og ovnen kan jo stadig placeres under komfuret
hvis det er et krav. På komfuret er der både plads til en stor wok plus
diverse pander eller gryder eller flere store pander og gryder - fedt !
A pro pos ovnen så er det en virkelig god ovn. Hvis du har planer om
pizza bagning og andet med høj varme og i flere lag vil jeg anbefale at
du vælger en ovn med ægte varmluft - dvs varmelegeme bag blæseren -
ellers får du ikke den rigtige virkning.
Vi havde oprindelig fravalgt pyrolyse af økonomiske grunde
fandt den
ovn vi havde udset os men med pyrolyse på tilbud til samme pris - det har
vi prist os lykkelige over lige siden. Slut med at skure ovn - kør
pyrolysen når det er tiltrængt - fej støvet ud - en hurtig aftørring og
ovnen er som ny - virkelig godt for os der hader at gøre rent.
Håber du kan bruge dette
Hilsen rie