|
| noget med flæskefars Fra : Kim Schulz |
Dato : 15-11-05 17:13 |
|
hejsa nogen der har en god opskrift med flæskefars og som ikke bare er
endnu en frikadelle afart ?
MVH
Kim
| |
Thomas Peter Bitsch (15-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 15-11-05 18:23 |
|
Kim Schulz <kim@schulz.dk> skrev:
>hejsa nogen der har en god
>opskrift med flæskefars og som
>ikke bare er
>endnu en frikadelle afart ?
>
>MVH
>Kim
Vi fik i går Knorr orientalsk risret, og den var god, der blev
serveret chutney til, samt madmuffins bagt med soltørrede
tomater. Så skal det gå lidt hurtig, og være velsmagende, var
dette måske en ide?
velbekomme
TPB
| |
LM (15-11-2005)
| Kommentar Fra : LM |
Dato : 15-11-05 18:26 |
|
"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20051115171300.18ba65c1@laptopia...
hejsa nogen der har en god opskrift med flæskefars og som ikke bare er
endnu en frikadelle afart ?
MVH
Kim
Lav en frikadellefars uden løg. Læg halvdelen i en (franskbrøds)form. Fordel
2 løg og 2 æbler i skiver/tern hen over farsen. Fordel den andeln halvdel af
farsen herover. Læg bacon over. 1 time i ovnen ved ca. 200 grader. Brug
væsken til sovs.
LM
| |
Kim Schulz (15-11-2005)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 15-11-05 18:51 |
|
On 15 Nov 2005 17:23:07 GMT
Thomas Peter Bitsch <tpbknorr@ZCR9Kpost.tele.dk> (slet ZCR9K) wrote:
> Vi fik i går Knorr orientalsk risret, og den var god, der blev
> serveret chutney til, samt madmuffins bagt med soltørrede
> tomater. Så skal det gå lidt hurtig, og være velsmagende, var
> dette måske en ide?
> velbekomme
kunne man få en opskrift på de mad muffins?
| |
Kim Jensen (15-11-2005)
| Kommentar Fra : Kim Jensen |
Dato : 15-11-05 22:08 |
| | |
Ralph (15-11-2005)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 15-11-05 22:55 |
|
"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20051115171300.18ba65c1@laptopia...
hejsa nogen der har en god opskrift med flæskefars og som ikke bare er
endnu en frikadelle afart ?
Tærtedej
400 g. hakket kød, gerne blandet, men flæske er fint
1 løg
1 peber eller to
buillon
basilikum og salt og peber
2 æg, lidt mælk eller fløde og 75-100 gram friskrevet parmasan
bland en tærtedej og læg den i tærteformen, ikøleskab mindst 1 time, gerne
et døgn
Svits kød, tilsæt hakket løg og ditto peber
tilsæt et par dl. buillon og krydderier
koges ind 10-15 minutter
bland ægge/osteblanding
kød i tærteform, æggemasse over, i ovn ved et par hundrede grader i 2-3
kvarter
LÆKKERT
server evt. en tomatsalat til.
--
venligst
Ralph
| |
Gainsbourg (16-11-2005)
| Kommentar Fra : Gainsbourg |
Dato : 16-11-05 01:14 |
|
Jeg foreslår en god paté...
Med venlig hilsen
Gainsbourg
Provance Paté
500 g hakket kalv og flæsk eller bare flæsk (10% fedt)
100 g. kalvelever i små tern
200 g. champignoner hakket i små tern
200 g. kaffefløde
ca. 1 dl. rasp
1 stort løg i bittesmå tern
1 stort fed hvidløg i bittesmå tern
olivenolie
smør
sydesalt
groftkværnet peber
2 spsk kapers
en håndfuld hakket timian
en håndfuld hakket persille
2 æg
Svits løg i olie til de er klare, tilsæt salt, peber og hakket champignon.
Bland kød, champignon, løg, kapers, timian, æg, salt og peber i en skål og
tilsæt fløde lidt af gangen. Bland op med rasp til den rette konsistens er
nået. Pensl en form med smør og drys med rasp. Læg blandingen i formen (sørg
for at der ikke er luftlommer). Hæld over med smeltet smør og drys med rasp.
Bag i ovn ved 175-200 grader i 1½ time.
| |
|
|