|
| Buttermilk - og coleslaw Fra : Heidi |
Dato : 12-11-05 09:31 |
|
Jeg skal lave coleslaw i aften, og har fundet en opskrift på Top Secret
Recipes hvor der skal bruges buttermilk. Men har vi noget i Danmark der
kan erstatte smagen af dette? (De eneste steder jeg lige kan komme ud og
handle i dag, er enten Rema eller Løvbjerg).
--
Heidi
| |
Heidi (12-11-2005)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 12-11-05 09:32 |
|
Heidi wrote:
> Jeg skal lave coleslaw i aften, og har fundet en opskrift på Top
> Secret Recipes hvor der skal bruges buttermilk. Men har vi noget i
> Danmark der kan erstatte smagen af dette? (De eneste steder jeg lige
> kan komme ud og handle i dag, er enten Rema eller Løvbjerg).
Eller det slår mig lige - er det i virkeligheden bare kærnemælk der er
tale om??
--
Heidi
| |
Max (12-11-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 12-11-05 09:48 |
|
Hej Heidi
> Eller det slår mig lige - er det i virkeligheden bare kærnemælk der er
> tale om??
Buttermilk er ihvertfald kærnemælk :)
Mvh Max
| |
Thomas Peter Bitsch (12-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 12-11-05 11:12 |
|
Heidi <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev:
>Jeg skal lave coleslaw i aften, og
>har fundet en opskrift på Top Secret
>Recipes hvor der skal bruges
>buttermilk. Men har vi noget i Danmark der
>kan erstatte smagen af dette? (De
>eneste steder jeg lige kan komme ud og
>handle i dag, er enten Rema eller Løvbjerg).
>
>--
>Heidi
Piskefløde
TPB
| |
Klaus Alexander Seis~ (12-11-2005)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 12-11-05 11:42 |
|
Thomas Peter Bitsch skrev:
> Piskefløde
Buttermilk er det samme som kærnemælk. Selvfølgelig kan man bruge
et andet mælkeprodukt, men coleslaw-dressing kommer nu engang ikke
til at smage autentisk hvis man benytter piskefløde i stedet for
kærnemælk.
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
Copenhagen, Denmark
http://streetkids.dk/
| |
Jens Bruun (12-11-2005)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 12-11-05 19:09 |
| | |
Aragorn Elessar (12-11-2005)
| Kommentar Fra : Aragorn Elessar |
Dato : 12-11-05 11:21 |
|
"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> wrote in message
news:4375a843$0$67263$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Jeg skal lave coleslaw i aften, og har fundet en opskrift på Top Secret
> Recipes hvor der skal bruges buttermilk. Men har vi noget i Danmark der
> kan erstatte smagen af dette? (De eneste steder jeg lige kan komme ud og
> handle i dag, er enten Rema eller Løvbjerg).
>
> --
> Heidi
Ifølge Gyldendals røde Engelsk-Dansk ordbog:
Buttermilk: Kærnemælk.
Venlig hilsen
Aragorn_DK
--
=================
www.welles.dk
www.bmwmc.dk
www.furnituretiger.dk
=================
| |
Rene' Hjorth (24-11-2005)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 24-11-05 17:37 |
|
[Heidi | Sat, 12 Nov 2005 09:30:57 +0100]
>Jeg skal lave coleslaw i aften, og har fundet en opskrift på Top Secret
>Recipes hvor der skal bruges buttermilk. Men har vi noget i Danmark der
>kan erstatte smagen af dette?
Gammeldags kærnemælk er det samme som buttermilk (i en nødvending kan
almindeligt kærnemælk også bruges, men den gammeldag har en mere særlig
smag).
Mvh René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk
| |
|
|