/ Forside / Interesser / Dyr / Hunde / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Hunde
#NavnPoint
Birgitta 19198
Nordsted1 6865
bevi54 6505
Jernladyen 4457
dova 4371
qfha 3911
knh15 3385
k.j.k 3376
ans 3077
10  vaxen 2670
Indlæring af sporsøg ?
Fra : The MANN


Dato : 09-11-05 21:07

Hejsa NG (kloge folk)

Jeg er ved at lære , at læge spor til hunden ,2år, jeg efterlyser godbider
som I ved er gode , lige nu bruger jeg ost, men den lyser formeget op på
græs, så hunden bruger øjene og ikke næsen,og jeg vil ikke til at farve
osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver det af sig selv !!)


PFH Tak

The MANN



 
 
fam. Ager (09-11-2005)
Kommentar
Fra : fam. Ager


Dato : 09-11-05 21:25


"The MANN" <hamann29@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:437256cf$0$8883$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa NG (kloge folk)
>
> Jeg er ved at lære , at læge spor til hunden ,2år, jeg efterlyser godbider
> som I ved er gode , lige nu bruger jeg ost, men den lyser formeget op på
> græs, så hunden bruger øjene og ikke næsen,og jeg vil ikke til at farve
> osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver det af sig selv !!)
>
>
> PFH Tak
>
> The MANN
>-

jeg bruger hjerte, enten kalv eller lammehjerte. det har en fast konsistens,
er nemt at skære i tern, strimler eller hvad man vil, og vovserne er glade
for det.

mvh. marie



The MANN (09-11-2005)
Kommentar
Fra : The MANN


Dato : 09-11-05 21:56


"fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:43725b22$0$78280$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
>
> "The MANN" <hamann29@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:437256cf$0$8883$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Hejsa NG (kloge folk)
>>
>> Jeg er ved at lære , at læge spor til hunden ,2år, jeg efterlyser
>> godbider som I ved er gode , lige nu bruger jeg ost, men den lyser
>> formeget op på græs, så hunden bruger øjene og ikke næsen,og jeg vil ikke
>> til at farve osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver det af sig
>> selv !!)
>>
>>
>> PFH Tak
>>
>> The MANN
>>-
>
> jeg bruger hjerte, enten kalv eller lammehjerte. det har en fast
> konsistens, er nemt at skære i tern, strimler eller hvad man vil, og
> vovserne er glade for det.
>
> mvh. marie
>
Hi

Skal det bare være råt eller hvad ????

The MANN



fam. Ager (10-11-2005)
Kommentar
Fra : fam. Ager


Dato : 10-11-05 06:46


"The MANN" <hamann29@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:43726237$0$8859$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:43725b22$0$78280$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
>>
>> "The MANN" <hamann29@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>> news:437256cf$0$8883$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>>> Hejsa NG (kloge folk)
>>>
>>> Jeg er ved at lære , at læge spor til hunden ,2år, jeg efterlyser
>>> godbider som I ved er gode , lige nu bruger jeg ost, men den lyser
>>> formeget op på græs, så hunden bruger øjene og ikke næsen,og jeg vil
>>> ikke til at farve osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver det
>>> af sig selv !!)
>>>
>>>
>>> PFH Tak
>>>
>>> The MANN
>>>-
>>
>> jeg bruger hjerte, enten kalv eller lammehjerte. det har en fast
>> konsistens, er nemt at skære i tern, strimler eller hvad man vil, og
>> vovserne er glade for det.
>>
>> mvh. marie
>>
> Hi
>
> Skal det bare være råt eller hvad ????
>
> The MANN
>------------------

ja, det gør jeg. mine gider ikke det tørrede.

mvh. marie



Anette (09-11-2005)
Kommentar
Fra : Anette


Dato : 09-11-05 21:48

The MANN wrote:
> ikke til at farve osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver
> det af sig selv !!)

Du kunne da overveje Buko's "Grøn alpe"

Lever, rå eller tørret fungerer fint her hos os.

/ Anette
www.philana.dk



The MANN (09-11-2005)
Kommentar
Fra : The MANN


Dato : 09-11-05 22:27


"Anette" <abc@def.es> skrev i en meddelelse
news:43726023$0$38685$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> The MANN wrote:
>> ikke til at farve osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver
>> det af sig selv !!)
>
> Du kunne da overveje Buko's "Grøn alpe"
>
> Lever, rå eller tørret fungerer fint her hos os.
>
> / Anette
> www.philana.dk
>

Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??

The MANN



Anette (09-11-2005)
Kommentar
Fra : Anette


Dato : 09-11-05 22:46

The MANN wrote:
> Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
>
Nogenlunde sådan her -
sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
---

Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.

Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved ca.
120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.

Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.

----

Af og til koger jeg leverterningerne først i bare en smule vand, inde de
bliver tørret i ovnen. "Suppen" koger jeg så ris i - tilsat grøntsager til
sidst. Det bruger jeg som "snyde-slankemad" ind imellem. Det lugter af
lever og smager ikke af grøntsager Det bliver ædt uden de vanlige
fornærmede blikke over der er sneget grøntsager med i skålen. Begge mine
"tøser" er nogle "madører", som meget let kunne blive overvægtige.

Men tilbage til tørret lever - hold da op hvor det hjælper på hørelse og
forståelsen af næsten enhver kommando

/ Anette



The MANN (09-11-2005)
Kommentar
Fra : The MANN


Dato : 09-11-05 23:13


"Anette" <abc@def.es> skrev i en meddelelse
news:43726dc6$0$38640$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> The MANN wrote:
>> Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
>>
> Nogenlunde sådan her -
> sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
> ---
>
> Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
>
> Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved ca.
> 120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
>
> Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
> fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
>
> ----
>
> Af og til koger jeg leverterningerne først i bare en smule vand, inde de
> bliver tørret i ovnen. "Suppen" koger jeg så ris i - tilsat grøntsager til
> sidst. Det bruger jeg som "snyde-slankemad" ind imellem. Det lugter af
> lever og smager ikke af grøntsager Det bliver ædt uden de vanlige
> fornærmede blikke over der er sneget grøntsager med i skålen. Begge mine
> "tøser" er nogle "madører", som meget let kunne blive overvægtige.
>
> Men tilbage til tørret lever - hold da op hvor det hjælper på hørelse og
> forståelsen af næsten enhver kommando
>
> / Anette
>
>
DET skal prøves


Takker bukker og skraber !!!!

The MANN



H. Jensen (11-11-2005)
Kommentar
Fra : H. Jensen


Dato : 11-11-05 16:05


> > Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
> >
> Nogenlunde sådan her -
> sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
> ---
>
> Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
>
> Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved ca.
> 120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
>
> Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
> fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
>

Hej!

Vi laver lever sådan:

Kog først leveren til den er fast, så skær i tern og i ovnen ved 120 g. i 3
timer - leveren skal være HELT tør, ellers holder de ikke! Læg heller alrig
i plastik... Det skal i pap eller papirs poser!

Heidi



Winther (11-11-2005)
Kommentar
Fra : Winther


Dato : 11-11-05 21:38


"H. Jensen" <heidijensen@tele2adsl.dk> skrev i en meddelelse
news:vq2df.321$dw2.209@news.get2net.dk...
>
> > > Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
> > >
> > Nogenlunde sådan her -
> > sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
> > ---
> >
> > Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
> >
> > Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved ca.
> > 120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
> >
> > Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
> > fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
> >
>
> Hej!
>
> Vi laver lever sådan:
>
> Kog først leveren til den er fast, så skær i tern og i ovnen ved 120 g. i
3
> timer - leveren skal være HELT tør, ellers holder de ikke! Læg heller
alrig
> i plastik... Det skal i pap eller papirs poser!
>
> Heidi
>
En anden mulighed; kog leveren som ovenstående, skær i passende tern og kom
i pose der passer til en portion. Posen skal være så stor at stykkerne kan
løsfryses. Når de skal bruges puttes portionen i mikroovnen, gives et par
minutter indtil overfladen er tør og fast, de må godt være lidt bløde
indeni. Skal opbevares som det var pølser, de er jo ikke helt tørre indeni.



Søren LH (12-11-2005)
Kommentar
Fra : Søren LH


Dato : 12-11-05 20:54


"Winther" <Nobody@home.dk> wrote in message
news:di7df.389$5f5.299@news.get2net.dk...
>
> "H. Jensen" <heidijensen@tele2adsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:vq2df.321$dw2.209@news.get2net.dk...
>>
>> > > Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
>> > >
>> > Nogenlunde sådan her -
>> > sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
>> > ---
>> >
>> > Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
>> >
>> > Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved
>> > ca.
>> > 120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
>> >
>> > Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
>> > fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
>> >
>>
>> Hej!
>>
>> Vi laver lever sådan:
>>
>> Kog først leveren til den er fast, så skær i tern og i ovnen ved 120 g. i
> 3
>> timer - leveren skal være HELT tør, ellers holder de ikke! Læg heller
> alrig
>> i plastik... Det skal i pap eller papirs poser!
>>
>> Heidi
>>
> En anden mulighed; kog leveren som ovenstående, skær i passende tern og
> kom
> i pose der passer til en portion. Posen skal være så stor at stykkerne kan
> løsfryses. Når de skal bruges puttes portionen i mikroovnen, gives et par
> minutter indtil overfladen er tør og fast, de må godt være lidt bløde
> indeni. Skal opbevares som det var pølser, de er jo ikke helt tørre
> indeni.

Hvorfor skal de tørres?

Mvh
Søren



Anette (13-11-2005)
Kommentar
Fra : Anette


Dato : 13-11-05 21:01

Søren LH wrote:

> Hvorfor skal de tørres?

Vi tørrer leverstykker fordi de så er nemmere at tage med på tur og fordi
de ikke kun bruges til at søge efter, men også i små stykker som godbidder

/ Anette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177548
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408803
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste