|
| Indlæring af sporsøg ? Fra : The MANN |
Dato : 09-11-05 21:07 |
|
Hejsa NG (kloge folk)
Jeg er ved at lære , at læge spor til hunden ,2år, jeg efterlyser godbider
som I ved er gode , lige nu bruger jeg ost, men den lyser formeget op på
græs, så hunden bruger øjene og ikke næsen,og jeg vil ikke til at farve
osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver det af sig selv !!)
PFH Tak
The MANN
| |
fam. Ager (09-11-2005)
| Kommentar Fra : fam. Ager |
Dato : 09-11-05 21:25 |
|
"The MANN" <hamann29@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:437256cf$0$8883$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa NG (kloge folk)
>
> Jeg er ved at lære , at læge spor til hunden ,2år, jeg efterlyser godbider
> som I ved er gode , lige nu bruger jeg ost, men den lyser formeget op på
> græs, så hunden bruger øjene og ikke næsen,og jeg vil ikke til at farve
> osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver det af sig selv !!)
>
>
> PFH Tak
>
> The MANN
>-
jeg bruger hjerte, enten kalv eller lammehjerte. det har en fast konsistens,
er nemt at skære i tern, strimler eller hvad man vil, og vovserne er glade
for det.
mvh. marie
| |
The MANN (09-11-2005)
| Kommentar Fra : The MANN |
Dato : 09-11-05 21:56 |
|
"fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:43725b22$0$78280$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
>
> "The MANN" <hamann29@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:437256cf$0$8883$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Hejsa NG (kloge folk)
>>
>> Jeg er ved at lære , at læge spor til hunden ,2år, jeg efterlyser
>> godbider som I ved er gode , lige nu bruger jeg ost, men den lyser
>> formeget op på græs, så hunden bruger øjene og ikke næsen,og jeg vil ikke
>> til at farve osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver det af sig
>> selv !!)
>>
>>
>> PFH Tak
>>
>> The MANN
>>-
>
> jeg bruger hjerte, enten kalv eller lammehjerte. det har en fast
> konsistens, er nemt at skære i tern, strimler eller hvad man vil, og
> vovserne er glade for det.
>
> mvh. marie
>
Hi
Skal det bare være råt eller hvad ????
The MANN
| |
fam. Ager (10-11-2005)
| Kommentar Fra : fam. Ager |
Dato : 10-11-05 06:46 |
|
"The MANN" <hamann29@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:43726237$0$8859$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:43725b22$0$78280$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
>>
>> "The MANN" <hamann29@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>> news:437256cf$0$8883$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>>> Hejsa NG (kloge folk)
>>>
>>> Jeg er ved at lære , at læge spor til hunden ,2år, jeg efterlyser
>>> godbider som I ved er gode , lige nu bruger jeg ost, men den lyser
>>> formeget op på græs, så hunden bruger øjene og ikke næsen,og jeg vil
>>> ikke til at farve osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver det
>>> af sig selv !!)
>>>
>>>
>>> PFH Tak
>>>
>>> The MANN
>>>-
>>
>> jeg bruger hjerte, enten kalv eller lammehjerte. det har en fast
>> konsistens, er nemt at skære i tern, strimler eller hvad man vil, og
>> vovserne er glade for det.
>>
>> mvh. marie
>>
> Hi
>
> Skal det bare være råt eller hvad ????
>
> The MANN
>------------------
ja, det gør jeg. mine gider ikke det tørrede.
mvh. marie
| |
Anette (09-11-2005)
| Kommentar Fra : Anette |
Dato : 09-11-05 21:48 |
|
The MANN wrote:
> ikke til at farve osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver
> det af sig selv !!)
Du kunne da overveje Buko's "Grøn alpe"
Lever, rå eller tørret fungerer fint her hos os.
/ Anette
www.philana.dk
| |
The MANN (09-11-2005)
| Kommentar Fra : The MANN |
Dato : 09-11-05 22:27 |
|
"Anette" <abc@def.es> skrev i en meddelelse
news:43726023$0$38685$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> The MANN wrote:
>> ikke til at farve osten grøn (og hellere ikke vente til den bliver
>> det af sig selv !!)
>
> Du kunne da overveje Buko's "Grøn alpe"
>
> Lever, rå eller tørret fungerer fint her hos os.
>
> / Anette
> www.philana.dk
>
Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
The MANN
| |
Anette (09-11-2005)
| Kommentar Fra : Anette |
Dato : 09-11-05 22:46 |
|
The MANN wrote:
> Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
>
Nogenlunde sådan her -
sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
---
Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved ca.
120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
----
Af og til koger jeg leverterningerne først i bare en smule vand, inde de
bliver tørret i ovnen. "Suppen" koger jeg så ris i - tilsat grøntsager til
sidst. Det bruger jeg som "snyde-slankemad" ind imellem. Det lugter af
lever og smager ikke af grøntsager Det bliver ædt uden de vanlige
fornærmede blikke over der er sneget grøntsager med i skålen. Begge mine
"tøser" er nogle "madører", som meget let kunne blive overvægtige.
Men tilbage til tørret lever - hold da op hvor det hjælper på hørelse og
forståelsen af næsten enhver kommando
/ Anette
| |
The MANN (09-11-2005)
| Kommentar Fra : The MANN |
Dato : 09-11-05 23:13 |
|
"Anette" <abc@def.es> skrev i en meddelelse
news:43726dc6$0$38640$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> The MANN wrote:
>> Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
>>
> Nogenlunde sådan her -
> sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
> ---
>
> Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
>
> Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved ca.
> 120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
>
> Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
> fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
>
> ----
>
> Af og til koger jeg leverterningerne først i bare en smule vand, inde de
> bliver tørret i ovnen. "Suppen" koger jeg så ris i - tilsat grøntsager til
> sidst. Det bruger jeg som "snyde-slankemad" ind imellem. Det lugter af
> lever og smager ikke af grøntsager Det bliver ædt uden de vanlige
> fornærmede blikke over der er sneget grøntsager med i skålen. Begge mine
> "tøser" er nogle "madører", som meget let kunne blive overvægtige.
>
> Men tilbage til tørret lever - hold da op hvor det hjælper på hørelse og
> forståelsen af næsten enhver kommando
>
> / Anette
>
>
DET skal prøves
Takker bukker og skraber !!!!
The MANN
| |
H. Jensen (11-11-2005)
| Kommentar Fra : H. Jensen |
Dato : 11-11-05 16:05 |
|
> > Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
> >
> Nogenlunde sådan her -
> sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
> ---
>
> Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
>
> Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved ca.
> 120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
>
> Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
> fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
>
Hej!
Vi laver lever sådan:
Kog først leveren til den er fast, så skær i tern og i ovnen ved 120 g. i 3
timer - leveren skal være HELT tør, ellers holder de ikke! Læg heller alrig
i plastik... Det skal i pap eller papirs poser!
Heidi
| |
Winther (11-11-2005)
| Kommentar Fra : Winther |
Dato : 11-11-05 21:38 |
|
"H. Jensen" <heidijensen@tele2adsl.dk> skrev i en meddelelse
news:vq2df.321$dw2.209@news.get2net.dk...
>
> > > Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
> > >
> > Nogenlunde sådan her -
> > sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
> > ---
> >
> > Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
> >
> > Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved ca.
> > 120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
> >
> > Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
> > fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
> >
>
> Hej!
>
> Vi laver lever sådan:
>
> Kog først leveren til den er fast, så skær i tern og i ovnen ved 120 g. i
3
> timer - leveren skal være HELT tør, ellers holder de ikke! Læg heller
alrig
> i plastik... Det skal i pap eller papirs poser!
>
> Heidi
>
En anden mulighed; kog leveren som ovenstående, skær i passende tern og kom
i pose der passer til en portion. Posen skal være så stor at stykkerne kan
løsfryses. Når de skal bruges puttes portionen i mikroovnen, gives et par
minutter indtil overfladen er tør og fast, de må godt være lidt bløde
indeni. Skal opbevares som det var pølser, de er jo ikke helt tørre indeni.
| |
Søren LH (12-11-2005)
| Kommentar Fra : Søren LH |
Dato : 12-11-05 20:54 |
|
"Winther" <Nobody@home.dk> wrote in message
news:di7df.389$5f5.299@news.get2net.dk...
>
> "H. Jensen" <heidijensen@tele2adsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:vq2df.321$dw2.209@news.get2net.dk...
>>
>> > > Tørrer du selv leverren ,hvis ja hvordan ??
>> > >
>> > Nogenlunde sådan her -
>> > sakset fra http://www.problemhunden.dk/Fodring/godbidder.htm
>> > ---
>> >
>> > Et stykke kalvelever skæres i terninger af passende størrelse.
>> >
>> > Læg lever terningerne på at stykke bagepapir, og sæt dem i ovnen ved
>> > ca.
>> > 120 - 130 grader til de er faste og tørre, ca. 1 time.
>> >
>> > Terningerne vendes et par gange undervejs, så de bliver tørre på alle
>> > fladerne, da de ellers bliver fedtede og klistrer sammen i posen.
>> >
>>
>> Hej!
>>
>> Vi laver lever sådan:
>>
>> Kog først leveren til den er fast, så skær i tern og i ovnen ved 120 g. i
> 3
>> timer - leveren skal være HELT tør, ellers holder de ikke! Læg heller
> alrig
>> i plastik... Det skal i pap eller papirs poser!
>>
>> Heidi
>>
> En anden mulighed; kog leveren som ovenstående, skær i passende tern og
> kom
> i pose der passer til en portion. Posen skal være så stor at stykkerne kan
> løsfryses. Når de skal bruges puttes portionen i mikroovnen, gives et par
> minutter indtil overfladen er tør og fast, de må godt være lidt bløde
> indeni. Skal opbevares som det var pølser, de er jo ikke helt tørre
> indeni.
Hvorfor skal de tørres?
Mvh
Søren
| |
Anette (13-11-2005)
| Kommentar Fra : Anette |
Dato : 13-11-05 21:01 |
|
Søren LH wrote:
> Hvorfor skal de tørres?
Vi tørrer leverstykker fordi de så er nemmere at tage med på tur og fordi
de ikke kun bruges til at søge efter, men også i små stykker som godbidder
/ Anette
| |
|
|