/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Grønlangkål.
Fra : Peder Olsen


Dato : 06-11-05 15:23

Kan man lave grønlangkål dagen i forvejen, og så opvarme det igen?

Venlig hilsen
Peder Olsen.

--
Samler du på bryggerisouvenir, så se på:
http://www.olsen161.dk og
http://www.dkbeer.dk



 
 
Steen Jakobsen (06-11-2005)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 06-11-05 17:41


"Peder Olsen" <peder@olsen161SLET.dk> skrev i en meddelelse
news:436e11bb$0$47064$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Kan man lave grønlangkål dagen i forvejen, og så opvarme det igen?
>
> Venlig hilsen
> Peder Olsen.
>

Ja.

Steen



B. Nice (07-11-2005)
Kommentar
Fra : B. Nice


Dato : 07-11-05 00:54

On Sun, 6 Nov 2005 15:23:06 +0100, "Peder Olsen"
<peder@olsen161SLET.dk> wrote:

>Kan man lave grønlangkål dagen i forvejen, og så opvarme det igen?
>
>Venlig hilsen
>Peder Olsen.

Sagtens. Den bliver faktisk kun bedre af det.

/B. Nice

LM (07-11-2005)
Kommentar
Fra : LM


Dato : 07-11-05 07:44

"Peder Olsen" <peder@olsen161SLET.dk> wrote in message
news:436e11bb$0$47064$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Kan man lave grønlangkål dagen i forvejen, og så opvarme det igen?
>
> Venlig hilsen
> Peder Olsen.

I grønkål og spinat findes nitrat som bakterier kan omdanne til nitrit.
Nitrit er et giftstof og det kan ikke fjernes ved opvarmning. Nitrit kan
dannes hvis du f.eks. afkøler grønkålen for langsomt eller ikke opbevarer
den koldt nok. Dette kan være farligt for små børn (under 1 år) og ældre
mennesker. Nitrit har
den virkning at blodet får sværere ved at transportere ilt rundt i kroppen.

Med hensyn til persille at er det ok at genopvarme persille der har var
været kogt/stegt med i retten, men hvis man drysser frisk persille på maden
skal man passe på med at genopvarme da jordbakterierne kan danne toxiner
(giftstoffer) som ikke forsvinder ved kogning.

LM



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste