"Lars (ArthurDent)" <arthurdent44@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4368e1b4$0$129$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> MIn mand har føs´da´i morgen og i den anledning vil jeg prøve at lave en
> chokoladelagkage - jeg har fundet en spændende opskrift på
> bolleroglagkage.dk
>
> Spørgsmålet er så, om jeg kan lave den allerede i aften eller skal jeg
> vente?
> Selve cremen skal laves på følgende måde:
>
> ½ l. flødeskum blandes med 500 g smeltet chokolade, floemelis og kakao,
> afkøles og blandes med yderligere ½ liter pisket fløde.
>
> Jeg er mest nervøs for, at cremen skal blive "vandet" eller dårlig inden i
> morgen aften, men det ville være rart at have "den af vejen" allerede i
dag
>
>
> Er der mon nogen her, der har god erfaring med lagkager og kan hjælpe?
>
Lagkager bliver kun bedre af at få lov til at stå og trække et døgns tid
inden brug
Hvis fløden er pisket lige tilpas, altså ikke er "tynd", som mange mennesker
laver det, er der ingen problemer med, at cremen løber.
Blot kagen står på køl (køleskab), bliver den ikke dårlig inden i morgen
aften.
Tina