|
| Valnødde pesto Fra : Henrik |
Dato : 02-11-05 11:21 |
|
Hej
Jeg har googlet lidt subjekt, men ikke rigtig fundet den "originale"
opskrift.
Men ingredienserne må være
valnødder
hvidløg
salt
og måske olivenolie
er det korrekt?
Er der nogen der har prøvet andre varianter ?
Henrik
| |
mcloud (02-11-2005)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 02-11-05 13:26 |
|
Hej Henrik
Skal der ikke bruges frisk basilikum , parmasan revet, eller pecorino
,valnødder(istedet for pinjekerner)olivenolie ,havsalt og peber
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
| |
Henrik (07-11-2005)
| Kommentar Fra : Henrik |
Dato : 07-11-05 01:13 |
|
"mcloud" skrev i en meddelelse
> Skal der ikke bruges frisk basilikum , parmasan revet, eller pecorino
> ,valnødder(istedet for pinjekerner)olivenolie ,havsalt og peber
>
Nej, det var en ren valnødde pesto jeg søgte på ..og forsøgte mig med i går
.... kan anbefales.
Jeg prøvede også en artiskok-pesto (artiskok, olivenolie, salt og peber) ...
kan også anbefales.
Henrik
| |
|
|