/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Tilberegning af Flanke Steak
Fra :
Tiscali
Dato :
25-10-05 11:05
Hejsa,
er lidt i vildrede...
Hvordan udskæres en flanke steak? Skal den udskæres i tynde skiver ligesom
lakse fillet?
Jeg håber nogen kan svare inden i aften (o;
En god opskrift er heller ikke i vejen...
/Brian
Hanne (
25-10-2005
)
Kommentar
Fra :
Hanne
Dato :
25-10-05 14:16
> Hvordan udskæres en flanke steak? Skal den udskæres i tynde skiver ligesom
> lakse fillet?
>
Ja, jeg skærer den lidt på skrå og ret tyndt nogenlunde som laksefilet. Alt
efter størrelse steges den ca. 7 minutter på hver side.
mvh
Hanne
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.