|
| oksekøds-suppe Fra : Kitti Egevang |
Dato : 19-10-05 20:30 |
|
Hejsa.
Jeg ville gerne lave en god gang oksekøds-suppe.
Men hvilken slags kød bruger I til det??
Jeg har ikke kunne finde et stykke kød hvor der står specialt til suppe på.
Jeg forestillede mig at lave peberrodssovs til kødet, efter suppen.
Hilsen fra Kitti.
| |
mcloud (19-10-2005)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 19-10-05 20:39 |
|
Hej Kitti
Du kan bruge næsten alt oksekød bortset fra hakket.
Bov-bryst -tværreb-kam-cuvette -culotte og kraftben .
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
| |
Bo Warming (19-10-2005)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 19-10-05 22:43 |
|
"Kitti Egevang" <kittiSLET@DETTEmail4us.dk> wrote in message
news:80524$43569ebc$3e3d90fb$26422@news.arrownet.dk...
> Hejsa.
>
> Jeg ville gerne lave en god gang oksekøds-suppe.
> Men hvilken slags kød bruger I til det??
> Jeg har ikke kunne finde et stykke kød hvor der står specialt til
> suppe på.
> Jeg forestillede mig at lave peberrodssovs til kødet, efter suppen.
Haler sås altid i min barndoms slagterbutikker - lissom hjerte ,lever,
tunge, grisetær, indmad
Nu er det svært at finde, men Aldi har ofte en fremragende tysk
oksehalesuppe på dåse
Finder man oksehaler skal man vel mikrobølge eller koge grundigt og
ikke andet
Gulerødder er kosmetik
| |
Frank Løkkegaard (20-10-2005)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 20-10-05 08:28 |
|
"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> on onsdag 19. oktober 2005 at 23:42 +0100
wrote:
>Gulerødder er kosmetik
Hvorfor dog det??
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
|
|