|
| Kom så !! Fra : Michael Nielsen |
Dato : 17-10-05 17:22 |
|
Hvem ligger inde med en god opskrift til 12 sultne jægere, retten skal kunne
laves dagen i forvejen og fylde godt (må gerne være nem at gå til)
Den skal bruges på lørdag.....
Michael
| |
Tom Knudsen (17-10-2005)
| Kommentar Fra : Tom Knudsen |
Dato : 17-10-05 21:23 |
|
"Michael Nielsen" <m.oestergaardSPAM@c.dk> skrev i en meddelelse
news:4353cfb3$0$38618$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hvem ligger inde med en god opskrift til 12 sultne jægere, retten skal
> kunne
> laves dagen i forvejen og fylde godt (må gerne være nem at gå til)
> Den skal bruges på lørdag.....
>
> Michael
Bacon, vildt (fasan, hare, kanin eller lign.), løg, gulerødder, et par
enebær og hvad du ellers synes er godt brunes af i en gryde og lades simre
med lidt rødvin eller hvad du har. Fyld op med masser af fløde og smag til
med salt, peber, boullion m.v. til sidst. Server med ris, kartoffelmos eller
"pearl barley" til.
Det kan laves og så bare varmes på dagen + koge risene/mosen/byggen. Ca 30
min. Du skal bare have et bål og nogle store gryder.
Mvh Tom
| |
Kito (18-10-2005)
| Kommentar Fra : Kito |
Dato : 18-10-05 06:24 |
|
"Michael Nielsen" <m.oestergaardSPAM@c.dk> skrev i en meddelelse
news:4353cfb3$0$38618$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hvem ligger inde med en god opskrift til 12 sultne jægere, retten skal
> kunne
> laves dagen i forvejen og fylde godt (må gerne være nem at gå til)
> Den skal bruges på lørdag.....
>
>
> Michael
>
Så vil jeg helt klart lave skipperlabskovs som er en rigtig herreret, Den er
nem at lave og skal bare varmes op. >
Skær noget oksekød ud i fine strimler og lad det koge med løg og krydderier,
indtil det er findelt. Derefter koger du kartofler til mos og hælder kødet
sammen hvorefter det serveres med hakket persille og en klat smør på toppen.
med venlig hilsen
Poul
| |
PJ (18-10-2005)
| Kommentar Fra : PJ |
Dato : 18-10-05 11:05 |
|
Gule ærter med fed flæsk - Pandekager og solbærsyltetøj.
Hvad andet laver man til rigtige jægere - ja nemlig ja!
PJ
| |
DR.TooFast (19-10-2005)
| Kommentar Fra : DR.TooFast |
Dato : 19-10-05 15:43 |
|
HØRT.!!!!!!!!!
JR
"PJ" <pj29999@msn.com> skrev i en meddelelse
news:4354c737$0$12400$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>
> Gule ærter med fed flæsk - Pandekager og solbærsyltetøj.
>
> Hvad andet laver man til rigtige jægere - ja nemlig ja!
>
>
>
> PJ
>
----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 154 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her: www.spamfighter.dk
| |
Kito (19-10-2005)
| Kommentar Fra : Kito |
Dato : 19-10-05 17:54 |
|
"PJ" <pj29999@msn.com> skrev i en meddelelse
news:4354c737$0$12400$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>
> Gule ærter med fed flæsk - Pandekager og solbærsyltetøj.
>
> Hvad andet laver man til rigtige jægere - ja nemlig ja!
>
>
>
> PJ
Helt enig, men først til vinter>
vh
Poul
| |
Peder Porse (20-10-2005)
| Kommentar Fra : Peder Porse |
Dato : 20-10-05 15:53 |
|
Kito wrote:
> "PJ" <pj29999@msn.com> skrev i en meddelelse
> news:4354c737$0$12400$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>
>>Gule ærter med fed flæsk - Pandekager og solbærsyltetøj.
>>
>>Hvad andet laver man til rigtige jægere - ja nemlig ja!
>>
>>
>>
>>PJ
>
> Helt enig, men først til vinter>
>
> vh
> Poul
>
>
Enig!!
pp
| |
Kent Hald (20-10-2005)
| Kommentar Fra : Kent Hald |
Dato : 20-10-05 16:56 |
|
Hej,
Jeg kan kun tilslutte mig de gule ærter,
men hvorfor først til vinter.?
De smager da godt hele året.
Vi har ofte brugt det til premieren 1. okt.
Venlig hilsen,
KH
"Peder Porse" <pp@FJERNESpederporse.dk> skrev i en meddelelse
news:4357af37$0$99998$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Kito wrote:
> > "PJ" <pj29999@msn.com> skrev i en meddelelse
> > news:4354c737$0$12400$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> >
> >>Gule ærter med fed flæsk - Pandekager og solbærsyltetøj.
> >>
> >>Hvad andet laver man til rigtige jægere - ja nemlig ja!
> >>
> >>
> >>
> >>PJ
> >
> > Helt enig, men først til vinter>
> >
> > vh
> > Poul
> >
> >
> Enig!!
> pp
| |
Peder Porse (20-10-2005)
| Kommentar Fra : Peder Porse |
Dato : 20-10-05 19:57 |
|
Kent Hald wrote:
> Hej,
>
> Jeg kan kun tilslutte mig de gule ærter,
> men hvorfor først til vinter.?
> De smager da godt hele året.
> Vi har ofte brugt det til premieren 1. okt.
>
> Venlig hilsen,
> KH
>
>
> Fedt flæsk og pølse. det er gost på jagten, men...det er vintermad....*SS*
Og så er variation i jagtlig som i andre af livets store situationer nu
en god ting.
Men jeg mener nu ikke skipperlabskovs er kogt kød med kartoffelmos.
Lægger nok et par opskrifter ind i morgen....
pp
| |
Peder Porse (20-10-2005)
| Kommentar Fra : Peder Porse |
Dato : 20-10-05 15:51 |
|
Michael Nielsen wrote:
> Hvem ligger inde med en god opskrift til 12 sultne jægere, retten skal kunne
> laves dagen i forvejen og fylde godt (må gerne være nem at gå til)
> Den skal bruges på lørdag.....
>
>
> Michael
>
>
Skipperlabskovs! Var det noget!
pp
| |
|
|