Hej, du skal anskaffe dig en billig kaffekværn. De fås som regel til
omkring 100 kr og er perfekte til krydderier, også de hårde. Har en
gang forsøgt med alle de der muskatnød-rester man altid står tilbage
med. Og ja, det lykkedes fint. Hvis man er meget sart, har man flere
kværne. En til varme krydderier som kanel, allehånde, anis,
kardemomme etc og en til de mere skrappe som spidskommen, chili etc.
Krydderier der ikke er formalet holder også længere. Når de først
er knust, smager de hurtigt bare af støv.
10 stjerneanis lyder godt nok lidt voldsomt og selv om jeg er en
mega-Camilla-fan ville jeg vælge at drysse lidt mindre på.
Det må næsten være den her opskrift du er i gang med?
http://www.fuglebjerggaard.dk/Nyhedsrev/C.nyhedsopskrifter/8.Nyhedop.htm
Bringer lige linket, så andre kan prøve den også. Jeg kan i ø
anbefale den "oksekød i sort øl" som står øverst på siden. Den
smager fantastisk - og så kan den bare stå i ovnen i en stegeso mens
man fx går i biffen.
hilsen ESther