email@domain.com (Erling Hansen) wrote in
news:1h40ipx.12es7pfherx2uN%email@domain.com:
> Erling Hansen <email@domain.com> wrote:
>
>> Jesper Stocholm <j@stocholm.invalid> wrote:
>>
>> > email@domain.com (Erling Hansen) wrote in
>> >
>> > > Jesper Stocholm <j@stocholm.invalid> wrote:
>> > >> Hmm .. tak for input. Jeg havde selv tænkt på noget lignende -
>> > >> nemlig parmaskinke svøbt om frisk basilikum, der er marineret i
>> > >> olie, frisk basilikum, salt+peber, lidt balsamico og lidt citron
>> > >> samt honning. Det smager monster-godt ... men da jeg regner med
>> > >> at tilberede haren med enebær, så kan jeg slet ikke se, at
>> > >> basilikum passer til det - selvom det er forret.
>> > >
>> > > Skal det være lidt nemt og også passe til haren, vil jeg foreslå
>> > > gode skiver af røget laks rullet omkring Filadelfia m. urter.
>> > > Meget lækkert. Mvh
>
> Kommer lige til at tænke på: *Det er ligesom på en CD ... hvis du
> indspiller en melodi i Bb-dur lige efter f.eks. en E-dur, så lyder det
> altså ikke ret godt.
> Ligeså: Balsamico, citron og basilikun er super ting i sig selv, men
> lige før en stegt hare er det ikke ret godt.
Jeg endte med følgende sammensætning
Forret:
Jordskokkesuppe med baconterninger, persillecroutoner og fint-hakkede
forårsløg
Hovedret:
Langtidsstegte harer med hvidvins-braisserede jordfrugter
Kantarrel-sauce smagt til med rønnebærgele
Aspargeskartofler
Hjertekål sauteret med hvid balsamico
Haren blev gnubbet med salt/peber og friskt-knust enebær
Dessert:
Flamberede blommer med hjemmelavet vanilleis.
.... det smagte pissegodt
--
Jesper Stocholm
http://stocholm.dk
Findes din kiosk på nettet? Se
http://ekiosk.dk