Hej Lise
Her er mit forslag:
Kalveruller m. med parmaskinke og parmasan
Dette er til 8 personer
ca 1,7 kilo kalveinderlår skåret i tynde skiver
Pesto efter behag -køb en god eller lav din egen
10-15 soltørrede tomater
Frisk basilikum
Parmaskinke eller anden røget ,lufttørret skinke ( 1 til hver skive kød )
Hvidløg i tynde skiver
Parmasan ost eller (bøffelmozzarella )
Olivenolie 6-8 spsk.
8 skalotteløg ,finthakket
5-6 modne tomater ,skåret i tern--uden kød.
3/4 l. Tør hvidvin
½-3/4 l piskefløde
300-400 gram gorgonzola ost
Salt og peber
Skær kødet i tynde skiver og bank dem dobbelt så store med håndfladen.
Smør hver skive med pesto og kom en skive parmaskinke eller anden røget
eller tørret skinke på ,
derefter soltørrede tomater i olie skåret i tynde strimler,
et par tynde skiver hvidløg,høvl lidt parmasanost ( bøffelmozzarella eller
feta ) på hver skiver og
læg et par friske basilikumblade også på hver skive .krydr med
friskkværnet
peber.
Rul derefter hver skive og bind med tandstikkere eller kødnåle.
Brun rullerne på en pande i olivenolie og kom så et par modne tomater
hakket
, skalotteløgene hakkes ,
en ekstra skive skinke hakket, og hvidvin på ,
lad simre under låg i ca 20-25 minutter til vinen og tomaterne er kogt ned
..
Derpå kommes piskefløde eller madlavningsfløde på og der reduceres igen
og til sidst gorgonzola i,rør jævnt så det ikke brænder på .
Smag til med salt og peber, simr i 5 minutter .
Serveres med frisk pasta eller baby kartofler og sprøde grøntsager ,et
godt
glas vin og evt. brød uhmmmmm
Dette vil imponere dine gæster og få dem til at sige hmnnnnnnnnnn medens
de
spiser.
--
Mvh
Kim Rasmussen
WWW.leChef.dk