"MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
news:4337dcbb$0$59796$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa!
>
> Jeg har købt en kylling som vi skal have enten i dag eller i morgen. Men
jeg
> har faktisk ikk elyst til at lave den som jeg plejer: den deles i 4 store
> stykker, pensles med olie, salt + peber + hvidløg + paprika drysses på med
> rund hånd og så en lille klat smør på hvert stykke...så i ovnen til den er
> færdig. Serveres med kartofler i både, blandet salat og flütes.
>
> Hvad er jeres bedste kyllinge opskrift, håber at i vil dele med mig...
>
> Med venlig hilsen
> Maria
>
>
Så bliver du nødt til at have min kyllinge-opskrift
. Det er den
bedste måde at få kylling på, jeg kender - og jeg har ellers prøvet
mange forskellige opskrifter.
Se her:
---- Til kylling på ca. 1400 gram ----
1 dl Ketchup el. tomatpuré
½ dl Madolie
½ dl Eddike
¾ dl Vand
1 tsk Stærk sennep - men ikke Dijon!
½ tsk Peber
½ tsk Chilipulver
1 tsk Paprika (mild)
1 tsk Oregano
2 fed Hvidløg (fint hakket)
½ tsk Stødt ingefær
2 tsk Salt
3 spsk Japansk/kinesisk soya
Først parteres kyllingen, hvorefter den kommes i en lille bradepande.
Alle ingredienserne piskes godt sammen og hældes over.
Steges i ovnen i 1 time ved 200°. Det kan være nødvendigt
at lægge et stykke stanniol over kyllingen efter ca. 40 minutter.
Ris og flutes som tilbehør.
---------
Når kyllingen er færdig, vil der være dannet en rigtig
velsmagende væde, som med meget stor fordel bare
kan hældes direkte over risen, du får til. GUF!!
Jeg har ALDRIG mødt nogle, der ikke var vilde med denne
opskrift.
Fik den for efterhånden en hel del år siden og har lavet
den maaaaange gange for familie og gæster.
Du er nødt til at prøve den
.
Vh
Kent.