"Mads Breddam" <fuck@spam.suckers> writes:
> I mine tømmermænd i dag fik jeg købt noget svinekød af en art - schnitzler
> vist eller lignende. Det havde jeg påtænkt at lave noget gryderet af. Jeg
> har også diverse konserves med flåede tomater og asparges stående. Vil det
> bliver noget mærkeligt noget at komme det ene, det andet eller begge dele i?
> Umiddelbart tror jeg aspargesene bliver gemt til noget kylling en anden
> gang. Men dåse-tomaterne så? Tror I det vil blive spiseligt?
Jeg ville også gemme aspargsene, men jeg ville stege kødet og lave en
tomatsovs til og servere det med ris. En dåse tomater, et hakket løg
og en halv pikantost, så er den tomatsovs hjemme.
> Det er ikke så lang tid siden jeg flyttede fra moderens kødgryder.
Det kan jeg godt huske. Engang i mellem fik man nogle lidt underlige
ting. :)
Mvh Trine
--
Hyggelig lejlighed med plads til fire personer udlejes i Nordjylland.
Butik med udendørs-keramik, hundekurve, kattehuler, kurve, juleting mm.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg