|
| bouillion hvor ? Fra : JytteJ |
Dato : 21-08-05 13:52 |
|
Er der nogen som ved hvor man kan købe en god bouillion uden en masse salt
??
JytteJ
| |
mcloud (21-08-2005)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 21-08-05 15:34 |
|
Hej jytteJ
Hvad med at lave den selv,--du ved hvad der er i , og du kan fryse den i
de
portioner du syntes.
mvh mcloud
| |
Lars Pedersen (22-08-2005)
| Kommentar Fra : Lars Pedersen |
Dato : 22-08-05 07:52 |
|
mcloud wrote:
> Hvad med at lave den selv,--du ved hvad der er i , og du kan fryse den i
> de portioner du syntes.
Måske fordi man ofte ikke har så mange knogler/skrog liggende?
(Hvis man til hverdag bruger frosne kyllinger, kan man så nedfryse skroget
igen efter optøning?)
| |
nicka (23-08-2005)
| Kommentar Fra : nicka |
Dato : 23-08-05 07:09 |
|
"Lars Pedersen" skrev d. 22-08-05 07:52 dette indlæg :
> mcloud wrote:
>
> > Hvad med at lave den selv,--du ved hvad der er i , og du kan fryse
den i
> > de portioner du syntes.
>
> Måske fordi man ofte ikke har så mange knogler/skrog liggende?
>
> (Hvis man til hverdag bruger frosne kyllinger, kan man så nedfryse
skroget
> igen efter optøning?)
Du kan godt nedfryse kyllingeskrog igen, hvis det er et skrog der har
siddet i kylling når du har tilberedt, altså kogt eller stegt. Du
skal/må ikke fryse skrog der er optøet og kød pillet af for så at fryse
råt igen.
Mvh
Nicka
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Kim Schulz (22-08-2005)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 22-08-05 08:10 |
|
On Mon, 22 Aug 2005 08:51:34 +0200
Lars Pedersen <skrivernogenstadig@deresadresse.dk> wrote:
> mcloud wrote:
>
> > Hvad med at lave den selv,--du ved hvad der er i , og du kan fryse
> > den i de portioner du syntes.
>
> Måske fordi man ofte ikke har så mange knogler/skrog liggende?
>
> (Hvis man til hverdag bruger frosne kyllinger, kan man så nedfryse
> skroget igen efter optøning?)
>
Det kan anbefales at lave en god portion boullion når du nu alligevel
har knogler/skrog osv. fremme. Du reducerer det så godt ind og så
hælder du det på isterning poser og fryser det.
Nu kan du så lige tage et par "isterningner" frem når du skal have mere
smag i maden.
Virker ganske fortrineligt.
Samme trick kan bruges til hvis man f.eks. ikke lige bruger en hel dåse
kokosmælk af gangen.
| |
Thomas Peter Bitsch (22-08-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 22-08-05 16:57 |
|
JytteJ <missmerkur@esenet.dk> skrev:
>Er der nogen som ved hvor man kan
>købe en god bouillion uden en masse salt
>??
>
>JytteJ
Som der skrives lav den selv, grøntsagsvand, og afkog af ben er
godt. Køb evnt. en flaske GOD fond, som du kan smage til med. Nu
kommer du og dine gæster vel ikke ukritisk salt på maden, for så
kan du bare bruge en Knorr terning.
--
thomas
| |
Peter Westh (22-08-2005)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 22-08-05 18:25 |
|
"JytteJ" <missmerkur@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:430878d3$0$2348$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen som ved hvor man kan købe en god bouillion uden en masse salt
> ??
Jeg synes Touch of Taste er OK, når man ikke har tid eller motivation til at
koge den selv. Fås alle vegne.
/P
| |
Thomas Peter Bitsch (22-08-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 22-08-05 19:19 |
|
Peter Westh <pwesth@fjern.hum.ku.dk> skrev:
>"JytteJ" <missmerkur@esenet.dk> skrev
>i en meddelelse
>news:430878d3$0$2348$edfadb0f@dread11.
>news.tele.dk...
>> Er der nogen som ved hvor man kan
>>købe en god bouillion uden en masse salt
>> ??
>
>Jeg synes Touch of Taste er OK, når
>man ikke har tid eller motivation til at
>koge den selv. Fås alle vegne.
>
>/P
Kigger man på saltindholdet må Knorr faktisk komme ind på en
førsteplads som madvenlig.
--
thomas pb
| |
Rene' Hjorth (08-09-2005)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 08-09-05 09:35 |
|
[JytteJ | Sun, 21 Aug 2005 14:51:46 +0200]
>Er der nogen som ved hvor man kan købe en god bouillion uden en masse salt
Jeg synes faktisk at Oscar er et rimeligt godt produkt.
René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk
| |
Thomas Peter Bitsch (08-09-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 08-09-05 18:58 |
|
Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net> skrev:
>[JytteJ | Sun, 21 Aug 2005 14:51:46 +0200]
>
>>Er der nogen som ved hvor man kan
>>købe en god bouillion uden en masse salt
>
>Jeg synes faktisk at Oscar er et
>rimeligt godt produkt.
>
>René
> www.rene.hjorth.com
> www.lowcarb.dk
Ja, så har du heller ikke sagt for meget!!
TPB
| |
|
|