|
| holdbarhed? (igen) Fra : Brian k |
Dato : 23-07-05 15:23 |
|
Hej
Så er jeg der med et holdbarheds ? igen
Jeg lavede onsdag aften medisterpølse (stegt), jeg har gemt sovs og den
resterende medisterpølse i køleskabet (maks 4 grader). Medisteren blev lagt
i køleskabet lige efter vi havde spist.
Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?
mvh
brian
| |
Inger Pedersen (23-07-2005)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 23-07-05 16:02 |
|
"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
> Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?
Sandsynligvis ja.
Lugt til det og smag på det - hvis det lugter og smager godt, er det ok -
hvis det lugter eller smager dårligt, skal det kasseres.
Hilsen Inger
| |
Jens Bruun (23-07-2005)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 23-07-05 16:54 |
|
"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
news:42e25217$0$67263$157c6196@dreader2.cybercity.dk
> Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?
Ja, og begge dele kan fint spises næste onsdag også. Lad nu være med at være
så hysterisk med holdbarhed. Undlad at spise det, hvis det lugter slemt.
Sværere er det faktisk ikke...
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 7/22/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery
| |
Basil (23-07-2005)
| Kommentar Fra : Basil |
Dato : 23-07-05 20:06 |
|
Jens Bruun wrote:
> "Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
> news:42e25217$0$67263$157c6196@dreader2.cybercity.dk
>
>> Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?
>
> Ja, og begge dele kan fint spises næste onsdag også. Lad nu være med at
være
> så hysterisk med holdbarhed. Undlad at spise det, hvis det lugter slemt.
> Sværere er det faktisk ikke...
Jeps, det er også min holdning til det.
Hvis du evt. skal frekventere tønden lidt mere end normalt, så nyd at blive
tømt, og at kunne læse et par sider mere i dit blad eller bog.
Kai
| |
JytteJ (23-07-2005)
| Kommentar Fra : JytteJ |
Dato : 23-07-05 22:28 |
|
"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
news:42e25217$0$67263$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej
>
> Så er jeg der med et holdbarheds ? igen
>
> Jeg lavede onsdag aften medisterpølse (stegt), jeg har gemt sovs og den
> resterende medisterpølse i køleskabet (maks 4 grader). Medisteren blev
> lagt i køleskabet lige efter vi havde spist.
>
> Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?
Sikkert ja, men sørg for at få det varmet ordenligt igennem, inden du spiser
det.
VH.
JytteJ
>
> mvh
> brian
>
| |
|
|