"marix" <svipper20000000000@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:42d6b778$0$67261$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Bjorn wrote:
>> On Tue, 12 Jul 2005 17:00:52 +0200, marix wrote
>> (in article <42d3d9df$0$78283$157c6196@dreader1.cybercity.dk>):
>>
>>
>>>hej ng.
>>>jeg skal til norge (oslo) i weekenden. og så har jeg lige nogle
>>>spørgsmål...
>>>er der nogle som ved hvad norges nationalret er?
>>>er der nogle som kender til et par gode restauranter i oslo?
>>>og sidste spørgsmål:
>>>har prøvet at lede efter en lignende nyhedsgruppe på norsk, men kunne
>>>ikke finde den. ved i om den findes?
>>>på forhånd tak for hjælpen, marix
>>
>>
>> Nationalret er lige så vanskelig at finde som nål i en høystak! Alt
>> afhenger av hvor i Norge "nasjonalisten" kommer fra
Nasjonalretter
>> er vanskelig at finde på restaurationer - de lages i hjemmene - i
>> høytidene! (lutefisk, pinnekjøtt, får-i-kål, raspeball eller klubb, kokt
>> torsk er alle retter som konkurrerer.)
>>
>> Resturanter er spennende - les og bli klok:
>>
http://interaktiv.vg.no/restaurantguiden/?kat=folkelige
>>
>> Selv vil jeg anbefale Brasserie Hansken eller Matfinken selv om begger er
>> i middels>øvre prisklasse.
>>
>> bjørn
>>
> hej
> tak for alle jeres svar. glæder mig til at prøve det norske køkken.
> /marix
Det behøver i øvrigt ikke at være så dyrt at spise i Norge.
Men har dog talt med en familie der mente de engelske bøffer var lidt dyre,
lidt forbavset måtte jeg så svare at det måske heller ikke hører til det
almindelige norske køkken
Hvis man kan lide fisk er Norge faktisk et godt
land at besøge. F.eks i Fredrikstad er der i supermarkederne kølediske med
fisk, nogle med betjening, der med lethed konkurrerer med danske
supermarkeders kølediske med kød.
mvh
Jørgen