Hej..
Jeg har en muffinsform, den er rigtig god. Intet dej hænger fast på den og
de færdige muffins er lige til at "trykke" ud af formen..
Et godt køb
/Bonnie
"Peter Westh" <pwesth@fjern.hum.ku.dk> wrote in message
news:42ce9c28$0$157$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Morten Munk-Jensen" <munk_jensenTAGVÆK@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
> news:42ce97e2$0$59430$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Har I prøvet dem og hvad synes i evt. om dem?
>
> Jeg har en hjerteformet kageform på ca trekvart liter. Den er sjov, men
> jeg kan ikke se nogen fordele ved den fremfor en almindelig springform.
> Den er vanskelig at manøvrerer med, når der er dej i den, uden at spilde.
> Og en stor flad kage kan alligevel ikke krænges ud af den bløde form, uden
> at den knækker. Forme til muffins og andre småting ville give mere mening.
>
>> Skal de smøres som alm. forme eller er det ikke nødvendigt?
>
> De er vist som andre slip-let forme, det vil sige at man begentlgi godt
> kan undlade at smøre, men at livet bliver lettere, hvis man gør det
> alligevel.
>
> /P
>
>