Mit ny energikøleskab rimer ikke meget til - MEN - når jeg sætter isbakke
fyldt til randen, spilder jeg ofte lidt, så jeg skulle afrime-nej-afise - og
det er sommervarmt,
Køleskabet gad jeg ikke tømme, kun fryser.
Så alle små plastflasker med skruelåg fyldte jeg op med vand eller vin og
satte dem i fryseren, så når jeg slukkede strømmen og lod afrime med åben
fryserdør natten over, kunne køleskabsindholdet holde sig koldt ved at de
mange isfyldte plastflasker var placeret i køleskabet under fryseren.
En varm dag i haven er det godt at medbringe diverse stivfrosne plastflasker
der efterhånden tør op, og som man sætter ned i kande med læskedrik, så de
holder den kold.
Selv fineste Chablis-vin, der havde været frossen , smager helt som vin der
ikke har været frossen. Tør nogen vædde?
Hvorfor lyver fabrikanter på etiketterne at man ikke må fryse visse vine?
Er det ikke utænkeligt at en klar væske kan tage skade af at blive frosset
og siden optøet igen?
|