Tak skal i have.
Kan jeg få den i større super markeder, eller skal jeg mon i en special
forretning for at få den?
Jeg skal i hvert fald prøve at lave den chokolade mousse ........slurp....
*SS*
"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:jq6dc1517h5e2und0alf1f4mkq0lq3l6tp@4ax.com...
> [Margrete Johansen | Sat, 2 Jul 2005 09:52:32 +0200]
>
>>> Uhmmm det lyder lækkert. Hvad slags hvid chokolade bruges der til det?
>>> Det
>>> skal jo være en god kvalitet, men nogen der har forslag?
>>
>>Valrhona, ville jeg vælge.
>
> Enig, det er også hidtil den eneste hvide chokolade jeg hidtil har smagt
> der
> giver den ægte hvide chokoladesmag, har en lække smag af vanilje og ikke
> er
> kvalmene sød.
>
> René
>
www.rene.hjorth.com
>
www.lowcarb.dk