|
| Forslag til sovs? Fra : Silver |
Dato : 27-06-05 00:00 |
|
Davs gruppe!
Jeg regnede med at jeg imorgen (mandag) ville lave lidt ris og kylling, men
jeg er lidt ude i det blå mht hvad slags sovs der ville være nemt at lave
til retten og passe godt sammen med kyllingen (det er mexikansk krydret
kyllingestykker fra føtex).
Jeg overvejer en smørsovs men hvad kan man gøre for at spice den op så den
passer til de mexikanske krydderier i kyllingen? Hvis i har forslag her må i
meget gerne poste hele opskriften.
Andre forslag er osse velkomne, dog så jeg helst de var nemme at komme til,
uden for meget udenlandsk indhold ;)
På forhånd tak.
Mvh
Silver.
| |
Peter K. Nielsen (27-06-2005)
| Kommentar Fra : Peter K. Nielsen |
Dato : 27-06-05 00:34 |
|
"Silver" <dsl46016@vip.cybercity.dk> wrote in message
news:42bf335f$0$67257$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Davs gruppe!
>
> Jeg regnede med at jeg imorgen (mandag) ville lave lidt ris og kylling,
> men
> jeg er lidt ude i det blå mht hvad slags sovs der ville være nemt at lave
> til retten og passe godt sammen med kyllingen (det er mexikansk krydret
> kyllingestykker fra føtex).
>
> Jeg overvejer en smørsovs men hvad kan man gøre for at spice den op så den
> passer til de mexikanske krydderier i kyllingen? Hvis i har forslag her må
> i
> meget gerne poste hele opskriften.
>
> Andre forslag er osse velkomne, dog så jeg helst de var nemme at komme
> til,
> uden for meget udenlandsk indhold ;)
¨hvad er der i vejen med en god gammeldags jysk (læs meget tyk) sovs lavet
på de fedtstof/vand der er tilbage når du har steg/kogt kyllingen???
Peter
| |
Kim Schulz (27-06-2005)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 27-06-05 06:15 |
|
On Mon, 27 Jun 2005 01:34:26 +0200
"Peter K. Nielsen" <nixen@bixen.dk> wrote:
> ¨hvad er der i vejen med en god gammeldags jysk (læs meget tyk) sovs
> lavet på de fedtstof/vand der er tilbage når du har steg/kogt
> kyllingen???
>
til ris? det ville efter min mening være lidt for "klistret"
--
Kim Schulz | Need a Content Management System for your website? Go
Geek by nature | get Fundanemt at : http://www.fundanemt.com New
schulz.dk | version out now!
| |
Kristina Søndergaard (27-06-2005)
| Kommentar Fra : Kristina Søndergaard |
Dato : 27-06-05 07:06 |
|
"Silver" <dsl46016@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse:
> Jeg regnede med at jeg imorgen (mandag) ville lave lidt ris og kylling,
men
> jeg er lidt ude i det blå mht hvad slags sovs der ville være nemt at lave
> til retten og passe godt sammen med kyllingen (det er mexikansk krydret
> kyllingestykker fra føtex).
>
> Jeg overvejer en smørsovs men hvad kan man gøre for at spice den op så den
> passer til de mexikanske krydderier i kyllingen? Hvis i har forslag her må
i
> meget gerne poste hele opskriften.
>
> Andre forslag er osse velkomne, dog så jeg helst de var nemme at komme
til,
> uden for meget udenlandsk indhold ;)
Hvad med en tomatsovs bestående af flåede tomaer, løg, hvidløg, spidskommen
og peberfrugt?
/Kristina
| |
Nette (27-06-2005)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 27-06-05 08:20 |
|
"Kristina Søndergaard" skrev
> Hvad med en tomatsovs bestående af flåede tomaer, løg, hvidløg,
spidskommen
> og peberfrugt?
Og squash! ( Som også er muligt at få til billige penge pt. ).
Jeg noterer mig, at der kun er kylling og ris og ingen grøntsager nævnt. En
god grøntsagssovs må være et godt tilbehør.
Når jeg laver tomatsovs har jeg løg, hvidløg, peberfrugter,
squash/aubergine, champignon og div. krydderier i.
Det fylder godt og er et godt alternativ til ellers at skulle spise
grøntsager ved siden af.
Nette
| |
Rikke & Per (27-06-2005)
| Kommentar Fra : Rikke & Per |
Dato : 27-06-05 09:20 |
|
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:42bfa79d$0$18645$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Kristina Søndergaard" skrev
>
>> Hvad med en tomatsovs bestående af flåede tomaer, løg, hvidløg,
> spidskommen
>> og peberfrugt?
>
> Og squash! ( Som også er muligt at få til billige penge pt. ).
>
> Jeg noterer mig, at der kun er kylling og ris og ingen grøntsager nævnt.
> En
> god grøntsagssovs må være et godt tilbehør.
> Når jeg laver tomatsovs har jeg løg, hvidløg, peberfrugter,
> squash/aubergine, champignon og div. krydderier i.
> Det fylder godt og er et godt alternativ til ellers at skulle spise
> grøntsager ved siden af.
>
> Nette
Karrysovs er hjemme hos os altid et hit til ris og kylling!!
Mvh Rikke
>
>
| |
Mus (27-06-2005)
| Kommentar Fra : Mus |
Dato : 27-06-05 10:53 |
|
"Rikke & Per >prikke@newmail.dk" <<> skrev i en meddelelse
news:42bfb6bd$0$63619$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:42bfa79d$0$18645$14726298@news.sunsite.dk...
> >
> > "Kristina Søndergaard" skrev
> >
> >> Hvad med en tomatsovs bestående af flåede tomaer, løg, hvidløg,
> > spidskommen
> >> og peberfrugt?
> >
> > Og squash! ( Som også er muligt at få til billige penge pt. ).
> >
> > Jeg noterer mig, at der kun er kylling og ris og ingen grøntsager nævnt.
> > En
> > god grøntsagssovs må være et godt tilbehør.
> > Når jeg laver tomatsovs har jeg løg, hvidløg, peberfrugter,
> > squash/aubergine, champignon og div. krydderier i.
> > Det fylder godt og er et godt alternativ til ellers at skulle spise
> > grøntsager ved siden af.
> >
> > Nette
>
> Karrysovs er hjemme hos os altid et hit til ris og kylling!!
>
> Mvh Rikke
>
>
yep eller paprikasovs.
LN
| |
Thanh Nhi Nguyen (27-06-2005)
| Kommentar Fra : Thanh Nhi Nguyen |
Dato : 27-06-05 11:55 |
|
Hej.
Hvad med at købe sådan en sød chilisovs til kylling? Du kan købe det i alle
supermarkeder og selvfølgelig også i de asiatiske butikker.
"Silver" <dsl46016@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:42bf335f$0$67257$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Davs gruppe!
>
> Jeg regnede med at jeg imorgen (mandag) ville lave lidt ris og kylling,
> men
> jeg er lidt ude i det blå mht hvad slags sovs der ville være nemt at lave
> til retten og passe godt sammen med kyllingen (det er mexikansk krydret
> kyllingestykker fra føtex).
>
> Jeg overvejer en smørsovs men hvad kan man gøre for at spice den op så den
> passer til de mexikanske krydderier i kyllingen? Hvis i har forslag her må
> i
> meget gerne poste hele opskriften.
>
> Andre forslag er osse velkomne, dog så jeg helst de var nemme at komme
> til,
> uden for meget udenlandsk indhold ;)
>
> På forhånd tak.
>
> Mvh
> Silver.
>
>
| |
|
|