/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Surdej.
Fra : Dooz


Dato : 16-06-05 11:36

Jeg kunne godt tænke mig at lave noget godt brød, som jeg kunne fortsætte
med at bage, altså, have en surdej i køleskabet som man kunne bygge en dej
op af, og så gemme noget af. Ikke rugbrød, men noget lysere stadig groft.
Kan det overhovedet lade sig gøre, og i så fald hvordan? Og hvordan starter
jeg surdejen ? Velafprøvede opskrifter meget velkomne ! )
Eva



 
 
Kevin Edelvang (16-06-2005)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 16-06-05 14:12

Dooz wrote:

> fald hvordan? Og hvordan starter jeg surdejen ? Velafprøvede
> opskrifter meget velkomne ! )

Hejsa. Spørgsmålet har været oppe i gruppen et væld af gange. Prøv at bladre
lidt her:

<http://groups-beta.google.com/group/dk.kultur.mad+drikke/search?group=dk.kultur.mad%2Bdrikke&q=surdej&qt_g=1&searchnow=Search+this+group>

Mvh
Kevin Edelvang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste