Hej Margit
Næste gang i starter op i kuglegrillen, så lad ventilations hullerne stå
helt åbne... -og så er jeg sikker på at i nok skal få varme
Første gang jeg gillede på en kuglegrill lavede jeg nemlig den fejl at de
ikke var helt åbne, hvilke gav samme resultat som du lige har oplevet.
Mht. briketter, så bruger jeg ikke kun sådan nogen da de ikke afgiver noget
videre smag til kødet, jeg bruger altid kul blandet med briketter for at
opnå både den gode varme og den gode smag, spørg hvilken som helst slagter
og ved han hvad han snakker om, vil han også anbelfale kul hvis i snakker
grillsmag.
Mvh.
Henrik (slagter)
"Margit" <sv@tesenet.dk> skrev i en meddelelse
news:42af25a2$0$63628$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
> news:20050614202324.5714608a@lifesuckz.nork.aau.dk...
> On Tue, 14 Jun 2005 19:57:18 +0200
>
> Generelle problemer:
>
> - For lidt ventilation (i har lukket hullerne for meget til) [klip]
>
> Havde åben både ventilation forneden og i låget
>
> - I bruger trækul og ikke briketter [klip]
>
> Brugte briketter
>
> - I bruger nogle briketter med ringe brændværdi (heatbeats er gode)
> [klip]
>
> Det er muligvis det der er årsagen
>
> - I har for lidt gang i grillen når i starter (alle kul skal være godt
> antændte) [klip]
>
> Brugte en grillstarter. Skal der forøvrigt en avis i bunden? Vi
> brugte sprittabletter.
>
> Gas grill er til gengæld noget være bras
det er jo ikke en grill
> men blot et ringe gaskomfur som er sat ud i haven
[klip]
>
> Ja måske, men sikker på varmen.
>
> Hilsen Margit
>
>
>
> --
> Kim Schulz | Fundanemt Content Management system:
> Geek by nature |
http://www.fundanemt.com
> schulz.dk |
http://www.fundausers.org
>