Det er også godt med karry sovs, ananas og bambusskud....
Bonnie
"Renate Jacobsen" <post@renate.dk> wrote in message
news:42aeec02$0$158$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
> news:20050610155141.77981ad5@lifesuckz.nork.aau.dk...
> hejsa
> inspiration til interessant "koteletter i fad" opskrift søges.
>
> Denne her vores favorit:
>
> 4-6 nakkekoteletter
> 250 g. frosne porrer
> 1 løg
> 2-4 fed hvidløg
> 3/4 pakke pikant ost
> 1/4 l. piskefløde
> 1/2 glas tomatpuré
> 1-1½ dåse flåede hakkede tomater
> smør til stegning
> salt
> peber
> rosenpaprika
> chili
>
> Smelt smørret på en pande. Brun koteletterne på begge sider og
> krydder med salt, peber og masser af paprika. Læg koteletterne i et
> ildfast fad og kom de frosne porrer over.
>
> Brun hakket løg og hvidløg i panden og kom tomater i. Kom herefter
> fløde, pikant ost og pure i under omrøring. Til sidst tilsættes chili og
> der smages til.
>
> Det hele hældes over koteletterne og kommes i ovnen ved ca. 180
> grader C i ca. 1 time.
>
> Der serveres ris til af god kvalitet.
>
> Tips:
>
> Chili må gerne være pureret Serrano. Da dette ikke fås i butikkerne,
> må man lave det selv. Ellers kan man med held bruge en anelse friskhakket
> Habanero. (Husk handsker til behandling af frugten og begræns mængden, den
> er stærk!!!) Hvis ingen af delene haves bør chili undlades da købepulver
> ikke er at foretrække.
>
> Man bør ligeledes afholde sig fra at udskifte mælke og smørprodukter
> med slankeprodukter....find heller en anden opskrift eller nyd den som den
> er.
>
>
> --
> Mvh. Renate
> ____________________________
> Se mine billeder på
www.renate.dk
>
>