|
| Feta ost i flager. Hvordan? Fra : Jørgen Rasmussen |
Dato : 28-05-05 19:10 |
|
I en opskrift for "græskinspireret kartoffelsalat" har jeg læst flg:
"Fetaen skæres i tynde flager eller smuldres over, osv. "
Hvordan skærer man feta i flager.? Menes der tynde skiver.?
Den feta jeg har købt ligger i en vædske, og er ikke villig til at deles
i det jeg definerer som flager.
Skal det tørres på en eller anden måde.?
Mvh. Jørgen
| |
Marianne Feddersen (29-05-2005)
| Kommentar Fra : Marianne Feddersen |
Dato : 29-05-05 08:26 |
|
Jørgen Rasmussen wrote:
> I en opskrift for "græskinspireret kartoffelsalat" har jeg læst flg:
>
> "Fetaen skæres i tynde flager eller smuldres over, osv. "
>
> Hvordan skærer man feta i flager.? Menes der tynde skiver.?
>
> Den feta jeg har købt ligger i en vædske, og er ikke villig til at deles
> i det jeg definerer som flager.
>
> Skal det tørres på en eller anden måde.?
Mon ikke der menes at hvis det er en blok kan den skæres i skiver og
hvis det er i tern kan det smuldres?
Jeg tror at det er nok at hælde det i et dørslag og lade væsken dryppe af.
--
Med venlig hilsen
Marianne Feddersen
| |
ThomasB (29-05-2005)
| Kommentar Fra : ThomasB |
Dato : 29-05-05 12:14 |
|
"Jørgen Rasmussen" <jorgen-rasmussen@aa.bb> skrev i en meddelelse
news:Ht2me.1977$jG4.556@news.get2net.dk...
>I en opskrift for "græskinspireret kartoffelsalat" har jeg læst flg:
>
> "Fetaen skæres i tynde flager eller smuldres over, osv. "
>
> Hvordan skærer man feta i flager.? Menes der tynde skiver.?
>
> Den feta jeg har købt ligger i en vædske, og er ikke villig til at deles i
> det jeg definerer som flager.
>
> Skal det tørres på en eller anden måde.?
Er det kartofler med feta, hvidløg, oliven og citron?
Når jeg laver den, så tager jeg en håndfuld feta direkte fra glasset,
drypper det værste vand af, og smuldrer det med hånden. Det må være mindst
lige så godt med at lave flager :)
| |
Jørgen Rasmussen (29-05-2005)
| Kommentar Fra : Jørgen Rasmussen |
Dato : 29-05-05 20:23 |
|
ThomasB wrote:
>
> Er det kartofler med feta, hvidløg, oliven og citron?
>
Ja, cirka.
> Når jeg laver den, så tager jeg en håndfuld feta direkte fra glasset,
> drypper det værste vand af, og smuldrer det med hånden. Det må være mindst
> lige så godt med at lave flager :)
Tak for det, til begge.
Mvh. Jørgen
| |
|
|