/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vin til rabarberdesserter?
Fra : Margrete Johansen


Dato : 26-05-05 17:54

Nogen forslag?

Hilsen Margrete



 
 
Bo Warming (26-05-2005)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 26-05-05 18:58

"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> wrote in message
news:4295feea$0$73218$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Nogen forslag?
>

Der er meget oxalsyre i rabarber, så enhver meget sød hedvin vil være god -
madeira eller Bristol Cream Sherry, snarere end Moskatel-vin. Portvin er
vist for speciel.

Amaretto, eller en af de flødetilsatte irske whisky-likører "let your senses
guide you" og lignende likør kunne måske bruges, især hvis man ikke
neutraliserer rabarberen med fløde.
Drambuie evt.



Margrete Johansen (26-05-2005)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 26-05-05 20:02


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote in message
news:t6ole.3$Sh.1@fe55.usenetserver.com...
> "Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> wrote in message
> news:4295feea$0$73218$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Nogen forslag?
>>
>
> Der er meget oxalsyre i rabarber, så enhver meget sød hedvin vil være
> god - madeira eller Bristol Cream Sherry, snarere end Moskatel-vin.
> Portvin er vist for speciel.
>
> Amaretto, eller en af de flødetilsatte irske whisky-likører "let your
> senses guide you" og lignende likør kunne måske bruges, især hvis man ikke
> neutraliserer rabarberen med fløde.
> Drambuie evt.

Madeira! - Godt bud.

Tak - hilsen Margrete



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste