Tomas Christiansen wrote:
> For nylig smagte jeg grillet rød peber og grillet aubergine - begge
> tilberedt på komfur, altså ikke udendørs. Der var en lidt sød
> dressing over peberne og en olieagtig dressing over auberginerne.
>
> Skulle nogen mon ligge inde med opskrifter på den slags?
>
> Det smagte bare herre-godt
Ja, det er lækkert. Peberfrugterne laver du sådan her:
Håber, du har gas, da det så er nemmest. Pebrene grilles direkte på flammen,
til den er helt sort (man kan vende den ved stilken eller med en kødnål.
Når den er kølet lidt af, skrabes det sorte skind af og peberfrugten
strimles på langs. Steges i olivenolie i ca 5 minutter sammen med et fed
hvidløg og ca. 5 spksf balsamico pr. 2 pebre. Smag til med salt, peber og
balsamico.
Auberginerne kan jeg ikke helt gennemskue, da det normalt laves på grill.
Måske du kan skære den i meget subtile skiver og "grille" den i ovnen på
rist til den er let branket (skal vel vendes undervejs). Marinaden består
bare af en god olivenolie, salt og peber.
Begge dele passer fremragende til kødretter.
Mvh
Kevin Edelvang