Inger Pedersen wrote:
> DEN havde jeg godt nok ikke fantasi til
> Og sikken rullepølse, der bliver til jul!
>
> Jeg har for øvrigt lige siet mine rakler fra snapsen - og skyllede den
> (forhåbentlig) sidste del af den opsugede snaps ud med kaffe. Det er ikke så
> ringe endda.
>
> Hilsen Inger
Nu vi er ved porse, så havde jeg en fremragende oplevelse i Valbyhallen
i fredags. Thisted Bryghus havde nogle forsøgsbryg med, og Forsøgsbryg
nr. 22 var en Porse Extrs Guld, men brygget med en overgær. Hold da helt
op en forskel gæren gør (Jeg vidste nu godt at der ville være forskel,
jeg blev bare overrasket over hvor stor den var). De er godt dumme i Thy
hvis de ikke sender den øl på gaden og triumferende brøler at de brygger
Danmarks bedste øl. Selv microbryggerierne kunne ikke være med her
(selvom der var et som var tæt på).
Det var dejligt at opleve, at et af de gamle, etablerede bryggerier går
til produktudvikligen med sådan en energi som Thisted Bryghus gør - de
havde fem eller seks forsøgsbryg med på festivallen.
Lars