Steen Jakobsen wrote:
> "Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
> news:42876621$0$78281$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
>> Brian k wrote:
>>> Hej
>>>
>>>
>>> Hvis jeg har lagt noget gryderet i fryseren (fryser inde i køleskab)
>>> d.5 januar 2005, kan det så stadig spises?
>>>
>>>
>>> Det er lagt i fryseren lige efter det er blevet tilberedt (efter
>>> nedkøling), det er lavet på oksekød.
>>>
>>>
>>> mvh
>>> brian
>>
>>
>> Ingen bud?
>
> Synes du ikke det var en rigtig god idé at varme det op, lugte det og
> smage på det. Så ved du om det duer.
> Selvfølgelig kan det spises.
> Steen.
Hej steen
nu er det sådan at jeg har umådeligt svært ved at smage og lugte når noget
er dårligt - jeg spiser altså det der bliver serveret.
Men jeg har også børn -jeg vil ikke risikere at de får madforgiftning -så
hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt.
Grunden til at jeg spørger, er så at jeg på et tidspunkt syntes at have læst
at mad ikke kan holde sig særlig lang tid i køleskabsfrysere (vist nok
omkring 4 - 5 mdr), noget med at de ikke fryste lige så langt ned i
temperatur som rigtige frysere.
Nu har jeg så lige tjekket temperaturen i min køleskabsfryser (lige nu) og
den siger minus 26 grader -så det er vel fint nok.
Iøvrigt har vi lige spist maden og den smagte fremragende.
/brian