"Stefanie Mathiesen" <kramzere@*FJERNDETTE*msn.com> skrev i en meddelelse
news:4277c861$0$167$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jeg har inviteret et par veninder på mad imorgen, men det bliver en ret
> stresset dag, med eksamen osv.
> Så lige et par spørgsmål...
>
> Jeg laver frikadeller. Kan jeg klaske farsen sammen idag og have den i
> køleskabet til frikadellerne skal steges imorgen? Jeg synes ikke de er så
> gode hvis jeg steger dem idag og varmer dem imorgen....
>
> Desserten er frugtsalat. Kan den laves (færdig) idag, eller bliver den
> kedelig inden den skal spises imorgen aften?
Hej Stefanie,
God nok kommer jeg lidt for sent med mine udgydelser, men så har du ideen
til en anden gang.
Du kunne sagtens lave frikadellerne færdige dagen før: Lav farsen, form
frikadellerne og læg dem på et stykke bagepapir på en bakke, eller
bageplade. Sæt pladen i fryseren og tag frikadellerne ud når de skal steges.
Dette fif har jeg brugt mange gange. Man kan også tage dellerne af pladen og
lægge dem i poser, når de er frosne. Så har man altid lige nogen, når det
skal gå lidt stærkt.
--
Mvh. Renate
____________________________
Se mine billeder på
www.renate.dk