min hjemmelave bliver lavet af
Tørret Chile
Tomat Pure
Lidt Ketchup
Samt Olie
blandning forholdende hmmm
jeg prøver mig bare frem
"JE" <dsl151551@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:425e9416$0$67256$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>
> "Heidi Bech Petersen" <hbFJERNMIG@petersen.tdcadsl.dk> skrev i en
meddelelse
> news:425d3501$0$22991$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> > Hej Gruppe
> >
> > Er der nogen herinde der kan en god opskrift på den chilisovs man får i
> > kebab i div. shawamarestauranter...Kunne godt tænke mig at prøve at lave
> > det selv.. Håber nogen har nogle gode opskrifter..
> >
> > På forhånd tak for hjælpen
> >
> > Mvh Heidi
> > Husk at fjerne "FJERNMIG" i mailadr...
>
> Den simpleste mulighed er som en anden skriver tørrede chilier i olie; det
> er ganske udmærket. En anden som jeg er ret glad for, består af ajvar
> (paprika-aubergine-relish, som jeg tror kan købes hos alle
> indvandrergrønthandlere), tørret chili og olie - blandingsforholdet kan
> naturligvis varieres.
>
> Jeg fik tippet af min lokale grønthandler og syntes det lød en anelse
sært,
> men det smager rigtig godt og kommer forholdsvis tæt på smagen i nogle af
de
> bedre chilisovse på Nørrebros kebabsteder.
>
>