|
| Asparges Fra : Christian |
Dato : 09-04-05 14:30 |
|
Med asparges sæsonen på trapperne, er der så nogle der kan give mig nogle
hints til gode tilberedningsformer.
Jeg har af og til, med stor glæde, nydt den tyske variant hvor de serveres
med røget skinke og hollandaise sauce - er der nogle der tilfældigvis ligger
inde med en opskrift?
--
/Christian
csa [AT] snog [DOT] dk
| |
Margrete Johansen (09-04-2005)
| Kommentar Fra : Margrete Johansen |
Dato : 09-04-05 23:08 |
|
"Christian" <nospam@void.nowhere> wrote in message
news:bNQ5e.109$fM6.11@news.get2net.dk...
> Med asparges sæsonen på trapperne, er der så nogle der kan give mig nogle
> hints til gode tilberedningsformer.
Jo, jeg har lige været i Madrid - der er aspargessæsonen, som bekendt,
startet. Vi fik dem grillet med olivenolie og serveret med et drys af
hårdstegte småbitte tern af Seranoskinke - ikke helt dårligt........
Margrete
| |
Emil (09-04-2005)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 09-04-05 23:39 |
|
Margrete Johansen wrote:
>"Christian" wrote:
>> Med asparges sæsonen på trapperne, er der så nogle der kan give mig nogle
>> hints til gode tilberedningsformer.
>Jo, jeg har lige været i Madrid - der er aspargessæsonen, som bekendt,
>startet. Vi fik dem grillet med olivenolie og serveret med et drys af
>hårdstegte småbitte tern af Seranoskinke - ikke helt dårligt........
Smagen fra asparges bibeholdes netop ved tilberedning i fedtstof.
Koges asparges, vil smagen forsvinde ud i kogevandet.
m.v.h. Emil
| |
|
|