"Connie Toft" <ct-hl@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:11125137690.602874867452478@dtext.news.tele.dk...
> Jeg mangler inspiration til en hovedret til en italiensk aften.
> Gerne med oksemørbrad.
>
> Connie
Undskyld forsinkelsen, men her kommer opskriften
kalve-escalope med skinke og ost (4 personer)
500 g kalveschnitzler
6 tynde skiver parmaskinke eller anden spegeskinke
100 g Emmenthaler
100 g frisk Mozarella
1 bdt. salvieblade
fedtstof til bruning
2 spsk. vineddike
3 dl. bouillon
Kødet deles i 8-12 stykker og bankes helt tynde.
Halver parmaskinken, skær Emmenthaleren i tynde bjælker og Mozarellaen i
tynde skiver.
På hvert stykke kød lægges først en skive Emmenthaler, så parmaskinke og til
sidste Mozarella og slut af med et salvieblad.
Fold kødet sammen om fyldet og hold det på plads med en tandstikker.
Rist resten af salviebaldene i fedtstoffet på panden før stegning af kødet.
Lad salviebladene dryppe af på et stykke køkkenrulle og læg dem ovenpå kødet
ved servering.
Brun kødet 3-5 minutter på hver side på en pande. tag kødet op og læg det i
en gryde. Hæld vineddike og bouillon på panden og lad det koge godt igennem.
Jævn saucen og si den over kødet, kog retten i 5 minutter og smag til med
salt og peber. Pynt med salviebladene.
Serveres med frisk pasta og fx broccoli.
Velbekomme
/Dorthe