/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bageren.
Fra : Flemming Kold


Dato : 30-03-05 06:02

Hej NG.

Nu har jeg været ved bageren som så mange andre morgener. Da jeg er meget
varieret i min smag har jeg været igennem næsten alle varianter af brød.

Men hvor på nettet kan jeg finde en side, hvor jeg kan læse om de enkelte
brød. Hvad er for eksempel forskellen mellem et yougurtbrød og et
sødmælksbrød? (Ja, det ene er med yougurt og det andet med sødmælk), men
hvilken indflydelse har det på skorpe, krumme, struktur og den slags.

Det ville være ønskeligt med en side, alá dem hvor man kan sammenligne to
biler....!

F. Kold.



 
 
Peter Westh (30-03-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 30-03-05 07:26

"Flemming Kold" <fkoldFJAERNDETTE@mailOGDETTE.dk> skrev i en meddelelse
news:424a306e$0$245$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej NG.

> Det ville være ønskeligt med en side, alá dem hvor man kan sammenligne to
> biler....!

Medmindre bageren bruger mix, har to yoghurtbrød vel ofte ikke andet end
navnet tilfælles.

Jeg synes nu selv al min bagers brød smager så godt som ens.

/P



Flemming Kold (30-03-2005)
Kommentar
Fra : Flemming Kold


Dato : 30-03-05 07:59


"Peter Westh" <pwesth@fjern.hum.ku.dk> skrev i en meddelelse
news:424a4689$0$699$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> "Flemming Kold" <fkoldFJAERNDETTE@mailOGDETTE.dk> skrev i en meddelelse
> news:424a306e$0$245$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Hej NG.
>
>> Det ville være ønskeligt med en side, alá dem hvor man kan sammenligne to
>> biler....!
>
> Medmindre bageren bruger mix, har to yoghurtbrød vel ofte ikke andet end
> navnet tilfælles.
>


Det var nu yoghurt brød, kontra andre brød!!!!!!!



Ukendt (30-03-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 30-03-05 08:04


"Flemming Kold" <fkoldFJAERNDETTE@mailOGDETTE.dk> skrev i en meddelelse
news:424a306e$0$245$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej NG.
>
> Nu har jeg været ved bageren som så mange andre morgener. Da jeg er meget
> varieret i min smag har jeg været igennem næsten alle varianter af brød.
>
> Men hvor på nettet kan jeg finde en side, hvor jeg kan læse om de enkelte
> brød. Hvad er for eksempel forskellen mellem et yougurtbrød og et
> sødmælksbrød? (Ja, det ene er med yougurt og det andet med sødmælk), men
> hvilken indflydelse har det på skorpe, krumme, struktur og den slags.
>
> Det ville være ønskeligt med en side, alá dem hvor man kan sammenligne to
> biler....!
>

Det ville kun kunne lade sig gøre, hvis alle bagere bagte brødet efter de
nøjagtig samme opskrifter.

Brød er meget forskelligt fra bageri til bageri. Medmindre de bruger mix, er
der ikke to bagere, der bruger de samme opskrifter hele vejen igennem.

Yoghurtbrød fra din bager, kan være lavet helt anderledes end yoghurtbrød
fra bageren i nabobyen.

Du kan tage et kig på www.bager-kim.dk

Tina



Herluf Holdt, 3140 (30-03-2005)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 30-03-05 11:21

Flemming Kold skrev:

> Det ville være ønskeligt med en side, alá dem hvor man
> kan sammenligne to biler....!

Jeg kunne godt tænke mig en lille, systematisk redigeret bog,
i stil med Politikens små populære opslagsbøger:

"Hvad hedder det hos bageren?"
eller
"Brød og kager i farver".

Jeg har tidligere foræret Politikens Forlag idéen uden resultat.

Hvis jeg står i en bagerbutik, er det ikke altid jeg kan komme
til at pege direkte på det bagværk, jeg vil spørge om navnet
på.

Så er det jo lidt pinligt, hvis jeg peger i retning af nogle flotte
grovboller med frøkerner på, og spørger: "Hvad hedder de?",
og så bagerjomfruen rødmende svarer: "Agnete Olsen". :·)

--
'rluf :·)


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste