"Flemming Kold" <fkoldFJAERNDETTE@mailOGDETTE.dk> skrev i en meddelelse
news:424a306e$0$245$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej NG.
>
> Nu har jeg været ved bageren som så mange andre morgener. Da jeg er meget
> varieret i min smag har jeg været igennem næsten alle varianter af brød.
>
> Men hvor på nettet kan jeg finde en side, hvor jeg kan læse om de enkelte
> brød. Hvad er for eksempel forskellen mellem et yougurtbrød og et
> sødmælksbrød? (Ja, det ene er med yougurt og det andet med sødmælk), men
> hvilken indflydelse har det på skorpe, krumme, struktur og den slags.
>
> Det ville være ønskeligt med en side, alá dem hvor man kan sammenligne to
> biler....!
>
Det ville kun kunne lade sig gøre, hvis alle bagere bagte brødet efter de
nøjagtig samme opskrifter.
Brød er meget forskelligt fra bageri til bageri. Medmindre de bruger mix, er
der ikke to bagere, der bruger de samme opskrifter hele vejen igennem.
Yoghurtbrød fra din bager, kan være lavet helt anderledes end yoghurtbrød
fra bageren i nabobyen.
Du kan tage et kig på
www.bager-kim.dk
Tina