"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> wrote in message
news:42404ca7$0$670$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej
>
> Hvor køber man, hvis man kan, tørrede grøntsager´som dem der er i diverse
> poser med instant-supper?
> I tyskland kan man få masser af grøntsager der er tørrede, men de kræver
> flere minutters kogning, men det ville være rart hvis man kunne få nogle
> turbo-versioner af dem
I ulandene har jeg købt masser af langtidsholdbare grønsager - altid var de
forkogt så man blot skulle iblødsætte og så lynopvarme - med mikrobølge ovn
ville en portion være parat på et minut
Ofte er smagen tiptop men danskere er snobbede og konservative og tænker
ikke frit nok til at der er et marked her.
Og knasende bladselleri er jo skønt og umulig efter tørring eller frysning..
Den skønne spinat vil jeg tro fejler intet efter hurtig soltørring i
troperne i blæsevjer (eller de sætter kraftig dieseldreven ventilator ved en
vindtunnel)
Smager Møllerens Gule ærter, der idag er tørret til pulver, mindre godt end
ægte gule ærter - bestemt ikke.
Krydderurter solgte Irma engang frysetørret.For dyrt - men persillesovs der
har været kogt bliver selvfølgelig ikke bedre af at man bruger frisk
persille.
Ofte skriver pakningen "5 min kogning" men et minut er nok - de vil blot
være sikker på at ingen klager fordi de troede opvarmningstiden var med i
minuttal, og så er god spisetemperatur ikke nået.