|
| Dåsefrugt i gelé - peppes op med hvad? Fra : Ukendt |
Dato : 10-03-05 19:04 |
|
Hejsa!
Har tænkt mig at tage forskellige dåsefrugter, skære dem i mindre stykker og
overhælde disse med frugtsaften, som er "jævnet" med husblas. Dertil
serveres råcreme.
Men, jeg synes, frugtsaften er lidt tam i smagen. Har nogen et forslag til
et eller andet, man kan hælde i for at give saften lidt mere smag?
På forhånd tak for gode idéer.
Mvh, Birte
| |
Peter Westh (10-03-2005)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 10-03-05 19:21 |
|
"BK" <POST> skrev i en meddelelse
news:42308c11$0$201$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> På forhånd tak for gode idéer.
> Mvh, Birte
Giv den et ordentligt skud citron eller limesaft.
/P
| |
Heidi (10-03-2005)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 10-03-05 19:36 |
|
Peter Westh wrote:
> "BK" <POST> skrev i en meddelelse
> news:42308c11$0$201$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
>> På forhånd tak for gode idéer.
>> Mvh, Birte
>
> Giv den et ordentligt skud citron eller limesaft.
Eller hvad med en sjat likør af en slags?
--
Heidi
| |
Inger Pedersen (10-03-2005)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 10-03-05 19:47 |
|
"BK" <POST> skrev i en meddelelse
> Men, jeg synes, frugtsaften er lidt tam i smagen. Har nogen et forslag til
> et eller andet, man kan hælde i for at give saften lidt mere smag?
Jeg ville erstatte den med hvidvin.
Hilsen Inger
| |
Peter Westh (10-03-2005)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 10-03-05 20:44 |
|
"Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:42309639$0$29284$14726298@news.sunsite.dk...
> Jeg ville erstatte den med hvidvin.
Det kunne blive godt med hvidvin eller muscatelvin, men så burde frugten
også være frisk - og det hele ville blive en meget finere dessert.
/P
| |
|
|