Tusind tak for alle jeres svar.
De vil blive gemt, og helt sikkert afprøvet på et eller andet tidspunkt.
Nu skal jeg bare finde ud af hvad for en af dem jeg skal bruge søndag
Lene
"anders" <alehmann@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:7tqRd.100703$Vf.3908369@news000.worldonline.dk...
> fyldt kalkunbryst
> skær en lomme i brystet
> rør helbladet spinat( hvis det er frossen skal vandet presses fra)
> philedelfia ost, revet muskat, salt og peber sammen.
> når det er rørt godt sammen, fyld det ind i brystet.
> dæk brystet med bacon eller parmaskinke.
> steg det i ovnen i et fad med lidt vand i bundet.
> en klorie bombe men det smager godt.
> det er en sikker vinder hver gang jeg laver det
>
> god appetit anders
> "Lene" <Lene@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:42149196$0$300$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Jeg prøver igen, igen, igen at poste hehe
>>
>> Jeg har et kalkunbryst og savner inspiration til hvordan jeg skal lave
>> det.
>> Jeg har flere gange stegt det i ovn oven på en grøntsagsbund, med lidt
>> hvidvin, fløde eller bouillon.
>> Efter hvem der skal spise med
Det er rigtig lækkert, men nu vil jeg
>> gerne prøve noget nyt.
>>
>> Nogen der har nogle gode ideer? Også gerne til tilbehøret
>>
>> Lene
>>
>
>