/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ørred - giv et bud på opskrift
Fra : Mia Coordt


Dato : 08-02-05 19:59

Hejsa

Nu er manden begyndt at fiske.

Hvad er jeres favoritopskrift med ørred. Der må endelig ikke være hvidvin i,
da svigermor er allergisk!!!


mvh
Mia



 
 
Jens Bruun (08-02-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 08-02-05 22:01

"Mia Coordt" <mia-frank@_nospam_stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:42090544$0$357$ba624c82@nntp06.dk.telia.net

> Nu er manden begyndt at fiske.

Så kan han jo ikke være helt ved siden af...

> Hvad er jeres favoritopskrift med ørred. Der må endelig ikke være
> hvidvin i, da svigermor er allergisk!!!

- Rens fisken
- Snit den på tværs igennem skindet på begge sider (tre-fire snit på hver
side)
- Marinér fisken en times tid i limesaft, finthakket
chili/hvidløg/ingefær/korianderblade/korianderod, lidt salt og noget mere
sukker (marinaden skal være sur, sød og stærk på samme tid)
- I ovnen i et ildfast fad - 200 grader i ca. 20-40 min. (afhængig af
størrelsen)
- Husk at fordele marinaden henover fisken et par gange undervejs
- Drysses med friske koriandeblade lige inden servering
- Serveres med basmatiris (væden/marinaden fra fisken er perfekt som sovs)
- Drik godt øl til, når svigermekanikken nu ikke kan drikke hvidvin

Jeg har kun prøvet ovenstående med vild, selvfanget havørred - ikke med
ørred fra Put&Take.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 01/29/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



John Sahl (08-02-2005)
Kommentar
Fra : John Sahl


Dato : 08-02-05 22:10

Jens Bruun wrote:
> Jeg har kun prøvet ovenstående med vild, selvfanget havørred - ikke
> med ørred fra Put&Take.

Dertil vil jeg så sige at det kan være en fordel at marinere
en anelse længere tid når det er fra en Put&Take.

--
John Sahl, www.bilstereobladet.dk / Lad der være lyd!



Jens Bruun (08-02-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 08-02-05 22:11

"John Sahl" <spamnet@mandezonen.dk> skrev i en meddelelse
news:cub9qs$17c5$1@news.cybercity.dk

> Dertil vil jeg så sige at det kan være en fordel at marinere
> en anelse længere tid når det er fra en Put&Take.

Det tager smagen af mudder?

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 01/29/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



John Sahl (08-02-2005)
Kommentar
Fra : John Sahl


Dato : 08-02-05 22:30

Jens Bruun wrote:
> Det tager smagen af mudder?

Nu er jeg desværre ikke den store fiskespiser, men er da
søn af en ivrig (lyst)fisker, som netop har fortalt dette, så
ja det er hvad jeg er blevet fortalt

--
John Sahl, www.bilstereobladet.dk / Lad der være lyd!



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste