/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
champignonsuppe
Fra : Rasmus Carlsen


Dato : 07-02-05 13:22

Hejsa,

Jeg har to bakker champignon i køleren ... nogen der har en god opskrift på
suppe?
Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang ...?

ras

--
------------------------
Rasmus Carlsen
www.carlsenskontor.dk



 
 
Inger Pedersen (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 07-02-05 13:44


"Rasmus Carlsen" <rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse

> Jeg har to bakker champignon i køleren ... nogen der har en god opskrift
> på suppe?

Sakset fra Karolines Køkken (jeg mener ikke, citronsaften er et "evt.", men
et must)::


Tilberedningstid: 30min.
Årstid: Efterår, Vinter
Antal: 4-5 personer

500 g friske champignoner
1 chalotteløg (ca. 25 g)
30 g smør
5 spsk hvedemel
1 liter hønsebouillon
2 dl piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet hvid peber

Tilbehør
200 g flutes eller kuvertbrød


Tilbehør: 200 g flutes eller kuvertbrød.

Skær champignonerne i skiver. Hak løget fint. Smelt smørret og svits
løgstykkerne heri, til de er klare. Drys mel over og bag det sammen. Tilsæt
bouillon lidt efter lidt under piskning. Kom champignonskiverne i og lad dem
koge ca. 5 min. Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med
salt og peber.

Tip: Suppen kan evt. tilsættes lidt friskpresset citronsaft.


> Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang ...?

Det ville jeg ikke gøre.
Hellere bruge den ene bakke flødestuvet (stort set samme opskrift som
suppen, bare ikke med suppe) på et stykke ristet franskbrød.

Hilsen Inger



Rasmus Carlsen (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Rasmus Carlsen


Dato : 07-02-05 13:54


"Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:42076291$0$29272$14726298@news.sunsite.dk...

> Sakset fra Karolines Køkken (jeg mener ikke, citronsaften er et "evt.",
> men et must)::

- den kender jeg ... jeg vil hellere prøve et alternativ. Så vist nok en af
tv-kokkene blende suppen til en lidt grødagtig / gule-ærte-agtig konsistens
.... anyone?

>> Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang
>> ...?
>
> Det ville jeg ikke gøre.

- nej de har nok bedre af at ryte i skraldespanden ... og de var p tilbud
til 5 kroner for ½ kilo ...

> Hellere bruge den ene bakke flødestuvet (stort set samme opskrift som
> suppen, bare ikke med suppe) på et stykke ristet franskbrød.

- jeg plejer at hæld lidt citron og hvidvin i og så smide det på grillede
auberginer. Enten bløde og lune eller grillet sprøde (så er de nemmere at
spise som kanapeer)

ras



Inger Pedersen (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 07-02-05 14:16


"Rasmus Carlsen" <rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse

> - den kender jeg ... jeg vil hellere prøve et alternativ. Så vist nok en
> af tv-kokkene blende suppen til en lidt grødagtig / gule-ærte-agtig
> konsistens ... anyone?

Jamen det ku' du jo bare ha sagt

Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste