In article <41fd5a8e$0$45692$edfadb0f@dread14.news.tele.dk>, -V-
<Diplomaten@snotmail.com> wrote:
> Villy Erichsen wrote:
> > Til morgenmaden er der helt friskbagte boller - friskpresset
> > appelsinsaft - hjemmelavet syltetøj og pålæg + hvad der er ellers skal
> > være.
>
> Hvis ovenstående er kriteriet for et gourmetophold, så tror jeg sgu at jeg
> skal til at leje et værelse ud......
>
Du ved sikkert udmærket at det bare var prikken over i´et.
Om aftenen fik vi en 4 retters menu med tilhørende vine. (vinmenu)
Og som det hører til på gourmetrestauranter fik vi at vide hvilke
råvarer der var brugt og hvordan det blev tilberedt.
Der var virkelig harmoni i smagsammensætningen til de enkelte retter.
Vinene blev præsenteret med voksested, druesort(er) samt lidt om
smagsoplevelsen.
Og det med at der kun blev serveret 1 glas pr. person pr. ret skal
tages med et gran salt
Jeg har besøgt andre gourmetrestauranter i området som jeg vil kalde
særdeles udmærkede - men Fru Larsen er helt i særklasse.
Det løb op i 2800,- kr. for 2 personer. Incl. en stor buket til fruen
som havde fødselsdag.
Det var hver en krone værd.
--
Venlig hilsen
Villy Erichsen
villy(punktum)erichsen(snabel-a)os(punktum)dk