/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjemmelavet Medister
Fra : Harry Lund


Dato : 28-01-05 16:17

Goddag,
jeg agter at forsøge, at lave en meget god medister.
Giv mig venligst en ide til de fem bedste kryderrier der skal iblandes.
Forholdet mellem kød og fedt har jeg styr på.
Venligst
Harry



 
 
Trine Kornum Christi~ (28-01-2005)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 28-01-05 16:17

"Harry Lund" <harrylund@mail.dk> writes:

> jeg agter at forsøge, at lave en meget god medister.
> Giv mig venligst en ide til de fem bedste kryderrier der skal iblandes.
> Forholdet mellem kød og fedt har jeg styr på.

Salvie, salt, peber, løvstikke og en smule sennep.

Mvh Trine

--
Fra 1. april tilbyder vi overnatning i seperat lejlighed med plads til
4 mennesker. Tæt på Blokhus, Aalborg, Fårup Sommerland og mange andre
spændende ting. Jeres hund er naturligvis også velkommen.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Villy Erichsen (28-01-2005)
Kommentar
Fra : Villy Erichsen


Dato : 28-01-05 17:04

In article <41fa570a$0$203$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>, Harry Lund
<harrylund@mail.dk> wrote:

> Goddag,
> jeg agter at forsøge, at lave en meget god medister.
> Giv mig venligst en ide til de fem bedste kryderrier der skal iblandes.
> Forholdet mellem kød og fedt har jeg styr på.> >

Salt peber og revet løg.
Alt andet er overflødigt og ødelægger smagen af den gode hjemmelavede
medister.
At slagteren anvender ting som nelliker og allehånde er mest for at
skjule smagen af gammelt kød.
En medister hos slagteren starter ofte som en steg - der bliver til
schnitzler - der bliver til kød i tern - der bliver til hakket kød -
for at ende som medister
Næ - brug det friske kød spæd farsen med suppe som du har kogt på nogle
ben med de sædvanlige suppeurter- krydder med salt og peber samt revet
løg - så får du medister som min oldemor lavede den - og som vi stadig
laver den i familien - alle der har smagt den beder om opskriften
så.....

--
Venlig hilsen
Villy Erichsen
villy(punktum)erichsen(snabel-a)os(punktum)dk

Harry Lund (29-01-2005)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 29-01-05 11:26

Tak for svarene. Jeg igang.
Venligst Harry



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste