Morten Munk-Jensen wrote:
>
> I følge Jensens' hjemmeside er der desuden krydret salsa på chipsene
> sammen med osten. Er der nogen der har et godt forslag til præcist
> hvilken type majschips de anvender eller hvilken type jeg skal købe
> for at få det bedste resultat?
Jeg tror ikke det betyder så meget hvilken type du køber - men de findes
jo med forskellig smag, så prøv evt. dem med ost eller chili - de burde
smage af lidt mere end dem kun med salt.
Hvilken/hvilke type(r) ost bruges der
> (mozzarella, cheddar, eller noget helt andet)?
Her bliver jeg dig svar skyldig - men det skal nok være en type ost der
smager af lidt mere end mozzarella gør - efter min mening.
Og hvordan kommer en
> krydret salsa ind i billedet - er det noget man kan købe?
Du kan få salsa i stort set alle butikker efterhånden. De står i glas
sammen med de øvrige mexicanske varer. Det er sådan set kun et spørgsmål
om hvilket mærke du køber, og om det skal være hot eller medium stærk.
Ind i mellem kan man være heldig at feks. Netto har nogle på tilbud til
noget billigere priser end Føtex osx., og også i Tigeren har jeg set
dem. Og selvom det oftest er et "noname" mærke, så smager de altså
ganske udmærket.
Eller prøv noget helt andet - at lave salsa selv!
> Hos Jensens' serveres de bl.a. med noget der hedder guacamole - kan I
> sige mig hvad det er og evt. hvor man kan købe det?
Det er en mos af avocado og andre ting, og du kan vist godt købe noget
der ligner lidt i glas (står samme sted som salsaen), men det smager
1000 gange bedre at lave det selv.
Prøv at søge på google, så kommer der garanteret masser af opskrifter
(jeg ville gerne give dig min, men den er tit meget på slump, og desuden
vil de færreste nok mene at den har ret meget med en original guacamole
at gøre
Held og lykke med eksperimenterne - det smager nemlig rigtig godt
--
Heidi