|
| Hvad skal i have til aftensmad? Fra : Dorthe |
Dato : 14-01-05 17:09 |
|
Vi skal have bøf med bløde løg
| |
F.Hansen (14-01-2005)
| Kommentar Fra : F.Hansen |
Dato : 14-01-05 17:13 |
|
"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41e7eeb1$0$99987$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi skal have bøf med bløde løg
>
Tun-salat m. flutes
Finn
| |
Heidi, Miver og Mull~ (14-01-2005)
| Kommentar Fra : Heidi, Miver og Mull~ |
Dato : 14-01-05 17:24 |
|
Forhåbentlig noget godt, skal på kinesisk - ikke at det er min
favorit-spise, men da det er en invitation, og dermed min favoritmad=gratis
mad, så går det nok alligevel *smil*
--
Hilsen Heidi
http://hei.homepage.dk
http://chocolade.dk
| |
Niels Jacobsen (14-01-2005)
| Kommentar Fra : Niels Jacobsen |
Dato : 14-01-05 17:26 |
|
Birkø-sild på rugbrød.
M.v.h
Niels
| |
Lisa Andersen (14-01-2005)
| Kommentar Fra : Lisa Andersen |
Dato : 14-01-05 17:37 |
|
dampet rødfisk med carry/gulerod/æblesauce og kogte kartofler.
"Niels Jacobsen" <niels.k.jacobsen@tagentreooncable.dk> wrote in message
news:41e7f2a5$0$167$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Birkø-sild på rugbrød.
>
> M.v.h
> Niels
>
>
| |
Gitte Sørensen (14-01-2005)
| Kommentar Fra : Gitte Sørensen |
Dato : 14-01-05 17:40 |
|
Fri, 14 Jan 2005 17:09:01 +0100, skrev "Dorthe"
<dorthemus1@hotmail.com> i dk.kultur.mad+drikke:
>Vi skal have bøf med bløde løg
Når min bedre halvdel kommer hjem fra arbejde engang i aften, skal vi
have os en omgang "Spaghetti aglio, olio e peperoncino",
dvs. spaghetti med hvidløg, olivenolie og chilipeber
--
mvh Gitte Sørensen
Gitte's Rodebutik: http://gydda.dk
Kan du lide at lave dine egne fødselsdagskort ?
Så meld dig til http://dk.groups.yahoo.com/group/Kortvennerne/
| |
Dopedog (14-01-2005)
| Kommentar Fra : Dopedog |
Dato : 14-01-05 18:15 |
|
> Vi skal have bøf med bløde løg
Jeg har næsten lige spist. Købte en gang combi-suppe i Rema 1000 da jeg var
der i eftermiddags. DET er sku godt, billigt og ... ja ... godt og billig
| |
Peter Westh (14-01-2005)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 14-01-05 18:45 |
|
"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41e7eeb1$0$99987$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi skal have bøf med bløde løg
Indonesisk: Tempeh Goreng Kering (dybstegt tempeh og peanuts vendt i en
sur-sød krydderpasta af skalotteløg, hvidløg, chili, galangarod, tamarind og
brunt sukker - uhm!), ris og - en eller anden salat, hvad jeg nu kan bikse
sammen.
/P
| |
Robert Hansen (14-01-2005)
| Kommentar Fra : Robert Hansen |
Dato : 14-01-05 20:57 |
|
En eller anden curry med papadums, ris og mango chutney...og rødvin
naturligvis naturligvis :)
VH
Peter
| |
Stinne og Rune (15-01-2005)
| Kommentar Fra : Stinne og Rune |
Dato : 15-01-05 04:52 |
|
Her blev det til hvidløgsmarineret lammefilet, tomatsalat og flødekartofler.
Stinne
"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41e7eeb1$0$99987$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi skal have bøf med bløde løg
>
>
| |
Heidi (15-01-2005)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 15-01-05 09:47 |
|
Vi fik karrymarinerede skinketern med løg, champignons og perleløg i en
sovs af sådan noget færdigkøbt stir-fry sovs fra Netto (grøn chili -
stærk!) blandet op med kokosmælk og bouillon. Dertil ægnudler (som
ifølge ingredienslisten ikke indeholdt æg...?!)
Desserten var den kæmpe omgang snold nogle venner kom med senere da vi
skulle se en film - men jeg var standhaftig og nøjedes med to glas cola
light (og ja, jeg er på kur!)
--
Heidi
| |
Nielsen (15-01-2005)
| Kommentar Fra : Nielsen |
Dato : 15-01-05 10:44 |
|
"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> wrote in message
news:41e7eeb1$0$99987$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi skal have bøf med bløde løg
>
Tynd kartoffelmos, tomatsovs, grønsagspure og 1 kødbolle.
Til dessert: 3-farvet is.
L.Nielsen
| |
Rene' Hjorth (17-01-2005)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 17-01-05 22:31 |
|
[Dorthe | Fri, 14 Jan 2005 17:09:01 +0100]
Vi fik oksekød/tomatsuppe m/ kødboller og supperurter. Den var krydret så
den lige havde en "thai bid", og var skøn :)
Det var lowcarb og menuen i morgen er den samme suppe.
René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk
| |
Heidi (18-01-2005)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 18-01-05 07:08 |
|
Rene' Hjorth wrote:
> [Dorthe | Fri, 14 Jan 2005 17:09:01 +0100]
>
> Vi fik oksekød/tomatsuppe m/ kødboller og supperurter. Den var
> krydret så den lige havde en "thai bid", og var skøn :)
>
> Det var lowcarb og menuen i morgen er den samme suppe.
Kunne du lokkes til at skrive opskriften hvis du har en (og den ikke var
på ren "slump") ?
--
Heidi
| |
Rene' Hjorth (18-01-2005)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 18-01-05 22:32 |
|
[Heidi | Tue, 18 Jan 2005 07:08:12 +0100]
>> Vi fik oksekød/tomatsuppe m/ kødboller og supperurter. Den var
>> krydret så den lige havde en "thai bid", og var skøn :)
>>
>> Det var lowcarb og menuen i morgen er den samme suppe.
>
>Kunne du lokkes til at skrive opskriften hvis du har en (og den ikke var
>på ren "slump") ?
Uhh, den var MEGET banal - den indeholdte ikke megen håndværk, da det var
sent og maden ikke kunne nå at koge mange timer :)
Men her er den:
4-6 portioner:
1 ds. hakket flåede tomater
4-5 ds. vand
lidt chilli, lidt citrongræs, lidt hvidløg, lidt sødemiddel
1-2 spsk. Oscar okseboullion
Koges ca. 15 minutter
500 g. (frosne) supperurter tilsættes og den koger svagt et par minutter
500 g. gode (frosne) kødboller tilsættes og den småbobler i 10 minutter
Smages godt til med salt, peber og evt. limesaft, og serveres rygende varm -
uhm!!
Jeg havde jævnet min med ca. ½ tsk. Xanthan, men hvis det ikke kan findes er
den også helt fin uden.
Vi har spist det i går og i dag, holder en pause i morgen og spiser
kyllingesalat og tunsalat og så i overmorgen laver jeg samme portion suppe
igen. :)
René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk
| |
Heidi (19-01-2005)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 19-01-05 07:07 |
|
Rene' Hjorth wrote:
>
> 4-6 portioner:
>
> 1 ds. hakket flåede tomater
> 4-5 ds. vand
> lidt chilli, lidt citrongræs, lidt hvidløg, lidt sødemiddel
> 1-2 spsk. Oscar okseboullion
>
> Koges ca. 15 minutter
>
> 500 g. (frosne) supperurter tilsættes og den koger svagt et par
> minutter 500 g. gode (frosne) kødboller tilsættes og den småbobler i
> 10 minutter
>
> Smages godt til med salt, peber og evt. limesaft, og serveres rygende
> varm - uhm!!
Mange tak, det skal prøves.
Må man spørge hvilken slags kødboller i bruger, når det skal være
low-carb? Eller er der generelt ikke mange kalorier i frosne
købe-boller? Kunne ellers godt forestille mig at de var fulde af mel
osv.
Hvad med citrongræsset, koger du det med i et helt stykke og tager det
op igen, eller hakker du det bare i meget små stykker?
--
Heidi
| |
Heidi (19-01-2005)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 19-01-05 07:14 |
|
Heidi wrote:
> Må man spørge hvilken slags kødboller i bruger, når det skal være
> low-carb? Eller er der generelt ikke mange kalorier i frosne
> købe-boller?
Der skulle selvfølgelig stå kulhydrater, og ikke kalorier!
--
Heidi
| |
Rene' Hjorth (19-01-2005)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 19-01-05 15:21 |
|
[Heidi | Wed, 19 Jan 2005 07:07:25 +0100]
Indledningsvist skrev jeg 4-6 portioner, jeg mente faktisk 4-6 personer.
>Må man spørge hvilken slags kødboller i bruger, når det skal være
>low-carb? Eller er der generelt ikke mange kalorier i frosne
>købe-boller? Kunne ellers godt forestille mig at de var fulde af mel
>osv.
Gode frosne kødboller kan findes på et rimeligt niveau af kulhydrater, men
man skal holde lidt øje. Alternativt i både kulhydrater og smagskvalitet,
er at lave dem selv.
>Hvad med citrongræsset, koger du det med i et helt stykke og tager det
>op igen, eller hakker du det bare i meget små stykker?
Jeg har en portion fintsnittet tørret citrongræs som jeg bruger; men ellers
hvis det bare er fintsnittet kan du bruge de fleste sorter, men jeg plejer
afgjort at lade det blive i suppen.
René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk
| |
|
|