"Carsten Petersen" <carsten@newmail.dk> skrev i en meddelelse
news:41e51121$0$276$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej
>
> Skal holde 18 års fødselsdagsfest for min søn og ca. 100 gæster!
>
> Menuen lyder på buffet bestående af skinke, frikadeller, flødekartofler,
> pastasalater, salatbar samt flutes.
>
> Jeg synes det er svært at beregne hvor mange kartofler, hvor meget skinke
og
> frikadeller der skal beregnes til så mange mennesker.
>
> Kan nogen hjælpe mig, vil jeg blive meget glad.
> Gode råd omkring "logistikken" modtages også gerne.
Hej
Tak for svarene. Festen er nu afholdt, og den sædvanlige ængstelse for om
der nu er mad nok, var helt unødvendig. Ca. 500 stk. normalstørrelse
frikadeller var stegt, 15 kg. skinke, ca. 25 kg flødekartofler (ja de kan jo
godt tage fra sådanne unge mennesker) samt pastasalat og blandet salat i
lange baner.
Efterfølgende måtte vi konstatere at kun ca halvdelen blev spist. Det smagte
dejligt, men lige præcis disse unge mennesker spiste åbenbart ikke så meget,
men de drak godt
Nå pyt, medhjælpere og venner var aftagere af resterne, og vi fik selv
skinke et par dage, det er heller ik' så ring' endda!
--
Mvh
Carsten
Endnu en udgydelse fra CP's PC!