"Frk. Clausen" <Gidinna@hotmail.com> writes:
> Kan man lave kotelleter i fad på en fedtfattig måde??
Ja, her er f.eks. et bud:
Ingredienser
* 8 fadkoteletter
* 1 dåse halve ferskner
* 400 g fine ærter
* 8 æggehvider
* godt med karry
* lidt fedtstof
* salt og peber
* ris
Fremgangsmåde
1. Karryen svitses i fedtstoffet.
2. Koteletterne brunes og ligges over i et højt ovnfast fad.
3. Oven på hver kotelet ligges en halv fersken, hvis der er ferskner i
overskud ligges de bare i fadet hvor der er plads.
4. Panden koges af i juicen fra fersknerne og vand. Det skal være
ca. halvt af hver.
5. Ærterne hældes over kødet og fersknerne.
6. Afkoget fra panden hældes over.
7. Æggehviderne piskes helt stive og fordeles over fadet.
8. Fadet bages 30-40 minutter ved 200°C. Æggehviden skal være
lysebrun.
9. Retten serveres med ris drysset med lidt karry.
Hvis du har en god pande, kan du jo helt droppe fedtstoffet. Juicen
fra fersknerne er da heller ikke det mest sunde, men det er sikkert
bedre end fløde.
Mvh Trine
--
Fra 1. april tilbyder vi overnatning i seperat lejlighed med plads til
4 mennesker. Tæt på Blokhus, Aalborg, Fårup Sommerland og mange andre
spændende ting. Jeres hund er naturligvis også velkommen.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg