Oven på julens fede mad, var det i aften tid til lidt udenlandsk. Jeg
biksede lidt quesadillas sammen af lynstegt kyllingefilet, tilbuds-tortillas
fra Føtex og konens hjemmelavede guacamole. Let, hurtigt, velsmagende. Kan
varmt anbefales:
- Kyllingefilet skæres i tynde stykker og lynsteges på panden i
smør/olivenolie
- Passende guacamole bikses sammen af avocado, løg, hvidløg, limesaft og
hvad der ellers kan kommes i
- Varm pande - olivenolie
- Tortilla på pande
- Kyllingestykker spredes med gavmild hånd ud over tortilla
- Et godt læs revet cheddar oven på
- suppleres med lidt mexicansk salsa og ikke mindst godt med jalapenos
(bortset fra dén til de mindste i familien)
- Toppes med endnu en tortilla
- Hele svineriet vendes efter 5-6 min. (husk lidt olivenolie på den anden
side også)
- Steges, indtil osten er helt smeltet
Serveres udskåret i kvarte med guacamole, creme fraise fra Øllingegaard,
jalapenos og evt. lidt frisk salat.
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 12/25/04)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery