DaneX wrote:
> Min kære moder kom lige forbi med en masse forskelligt til min fryser.
> Blandt andet var der noget røget landskinke og bresaola.
> Så jeg tror, at jeg vil gøre det, at jeg køber en melon af en eller
> anden art. Skærer den ud i både og vikler dem ind i henholdsvis røget
> landskinke og bresaola. Og så serverer med skiver af frisk mozzarella
> til.
God ide med den røgede skinke, men bresaola skal serveres således: Tag et
stort fad eller en dyb tallerken og stænk det let med en god olivenolie. Så
lægger du skiverne som en stor blomst rundt i cirkler, til tallerkenen
bugner. (hvis du forbereder i god tid, er det her, du dækker godt af med
film og smider i køleskabet). En halv time (sådan ca.) før serveringen tager
du herligheden ud på køkkenbordet og presser en halv citron jævnt ud over.
Dernæst et fornuftigt lag af den gode olivenlolie og til sidst masser af
friskkværnet, sort peber. *Sådan* smager bresaola godt. Evt. med en
fornuftig humpel brød til. Og trykket ligger på anden stavelse
Mvh
Kevin Edelvang